Δημοπρατείται η “στροφή του τρελού”

Δημοπρατείται το έργο «Διαπλάτυνση της στροφής στη ΧΘ.: 3+744.07 έως Χ.Θ.: 3+911.65 της Επαρχιακής Οδού 4 Θεσσαλονίκης Ωραιοκάστρου»

Άλλη μια προεκλογική δέσμευση της δημοτικής αρχής Ωραιοκάστρου παίρνει πλέον σάρκα και οστά. Η διοίκηση του δήμου από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της επικέντρωσε το ενδιαφέρον της, όσον αφορά στη δημοτική ενότητα Ωραιοκάστρου, στην εξεύρεση λύσης για το επικίνδυνο σημείο της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης- Ωραιοκάστρου.

Έπρεπε ωστόσο να υπάρξει η σύμφωνη γνώμη των κατοίκων της όμορης περιοχής και στη συνέχεια να ασκηθεί μια διαρκής και έντονη πίεση προς τις υπερκείμενες αρχές ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος αναμονής μέχρι την οριστική λύση.

Βρισκόμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι την Τρίτη 5 Απριλίου 2016 δημοπρατείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το έργο «Διαπλάτυνση της στροφής στη ΧΘ.: 3+744.07 έως Χ.Θ.: 3+911.65 της Επαρχιακής Οδού 4 Θεσσαλονίκης Ωραιοκάστρου», προϋπολογισμού 230.000 ευρώ.

Θα απαιτηθεί ένα ακόμη μικρό χρονικό διάστημα προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Σημασία έχει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει εκλείψει οριστικά ο κίνδυνος στη συγκεκριμένη στροφή (Τρελή Στροφή).

«Πρώτο μέλημα κάθε δημοτικής αρχής είναι η διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών της. Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση που ένα χρονίζον πρόβλημα του Ωραιοκάστρου θα αποτελεί στο αμέσως επόμενο διάστημα παρελθόν. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο τις παρεμβάσεις μας και σε κάθε άλλη παρόμοια περίπτωση» δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.
στροφή του τρελού

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.