“η αλήθεια δεν λυτρώνει πάντα” της Δέσποινας Μαράντου

Η Δέσποινα Μαράντου γεννήθηκε στην Φλώρινα το 1976, κατοικεί και εργάζεται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης,παντρεμένη με δυο παιδιά και με μια ατελείωτη αγάπη και έμπνευση στην συγγραφή βιβλίων.
Το μυθιστόρημα “η αλήθεια δεν λυτρώνει πάντα” είναι απο τις Εκδόσεις Maradel Books,εκδοτικός οίκος με έδρα στο Ωραιόκαστρο!
ΒΙΝΤΕΟ

Σε κλίμα φιλικό και με πολύ καλή διάθεση η συγγραφέας μας απάντησε σε μερικές ερωτήσεις,θέλοντας να μάθουμε δυο λόγια παραπάνω:

-Δέσποινα,” η αλήθεια δεν λυτρώνει πάντα” ! Ποια η πηγή της έμπνευσης σου για αυτό το βιβλίο;

-Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνεις να μιλήσω για το βιβλίο μου. Πηγή έμπνευσης του ήταν το όνομα της ανιψιάς μου το οποίο έδωσα και στην ηρωίδα του βιβλίου. Ξεκίνησα να γράφω το βιβλίο λίγους μήνες αφότου γεννήθηκε. Αποφάσισα να δώσω το όνομα της στην πρωταγωνίστρια της ιστορίας. Η πλοκή της ιστορίας απλά ήταν αποκύημα της φαντασίας μου.

– Πόσο κοντά στα σημερινά δεδομένα βρίσκονται τα συναισθήματα των ηρώων σου;

-Επειδή το μυθιστόρημα ανήκει στην κατηγορία του σύγχρονου αισθηματικού, προσπάθησα να αποδώσω τα συναισθήματά τους όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά. Πιθανόν σε κάποια σημεία να υπάρχει και η δόση της υπερβολής όμως θεωρώ ότι είναι στα πλαίσια της λογοτεχνικής αδείας. Η ιστορία βασίζεται σε ποικίλα και αντιφατικά συναισθήματα που μάχονται μεταξύ τους. Από τη μια συναισθήματα όπως του έρωτα, της αγάπης, της φιλίας, της εμπιστοσύνης και στην αντίπερα όχθη συναισθήματα όπως του θυμού, της ζήλιας , της απογοήτευσης.

– Με μια μικρή έρευνα στους αναγνώστες σου,η ανάγνωση αυτού του βιβλίου σου τους γέννηση την επιθυμία της προσμονής του επόμενου! ετοιμάζεσαι για κάτι καινούργιο;

-Ναι θα εκδοθεί προς το Φθινόπωρο η πρώτη ιστορία που έγραψα πριν από το «Η αλήθεια δεν λυτρώνει πάντα». Οι ήρωες του νέου βιβλίου έχουν εμφανιστεί στο δεύτερο μέρος του βιβλίου «Η αλήθεια δεν λυτρώνει πάντα». Οπότε στο μυθιστόρημα που θα εκδοθεί διαδραματίζεται η δική τους ιστορία.

Εμείς βρήκαμε την συντροφιά μας για αυτό το καλοκαίρι! μια συντροφιά που θα μας ηρεμήσει και θα μας χαλαρώσει!
δεσποινα μαραντου.
Αν θέλετε και εσείς να ταξιδέψετε μέσα απο το βιβλίο της δικίας μας Δέσποινας μπορείτε να δώσετε την παράγγελία σας με τους εξής τρόπους:
-τηλ επικοινωνίας 6945086525 (υπεύθυνη Μαρία Δολαψάκη)
-e-mail [email protected]
-‘η ζητήστε το από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο (κατόπιν παραγγελίας).
Τιμή 17,5€ (χωρίς έξοδα αποστολής)

Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο βιβλίο και την παρουσίασή του!!!
δεσποινα μαραντου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.