Έκρυβε ηρωίνη στο δοχείο των υαλοκαθαριστήρων

Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της παράνομης συναλλαγής τους με ναρκωτικές ουσίες.

Πρόκειται για έναν 49χρονο Βούλγαρο και έναν 29χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της εισαγωγής, διακίνησης, κατοχής και μεταφοράς ναρκωτικών.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε το όχημα του 49χρονου στον Προμαχώνα Σερρών να εισέρχεται από γειτονική χώρα και στη συνέχεια να σταθμεύει επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Ευζώνων στο ύψος του Αγίου Αθανασίου, όπου ο 49χρονος χρησιμοποιώντας χειροκίνητη αντλία έβγαλε τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 476 γραμμαρίων, που ήταν κρυμμένες μέσα στο δοχείο νερού υαλοκαθαριστήρων του αυτοκινήτου.

image (1)

Στο ίδιο σημείο προσήλθε και ο 29χρονος με όχημα ιδιοκτησίας του, προκειμένου να παραλάβει τα ναρκωτικά.

Οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκαν, όπως και τα 2 οχήματα και 3 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.