Έχασε ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ απο την ΧΑΝΘ

ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΝΤΈΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΝΘ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ
ΧΑΝΘ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ 3-0 ( 25-19 25-15 28-26 )

Την ήττα γνώρισε η ομάδα βόλλει του Κεραυνού απο την ΧΑΝθ στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.
Χωρίς καθαρό μυαλό , με κακή υποδοχή και πολλά λάθη , δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν , στα πρώτα δύο , τα κορίτσια του Κεραυνού στην πίεση τησ ΧΑΝΘ και εύκολα έγινε το 2-0 . Στο τρίτο σετ , μπόρεσαν οι αθλήτριες του ΚΕΡΑΥΝΟΥ να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους , πίεσαν στο σέρβις τελείωσαν επιθέσεις και επιβεβαίωσαν τον ορισμό του ντέρμπι και θα μπορούσαν να το κερδίσουν αν ήταν λίγο πιο τυχερές και πιο προσεκτικές στους τελευταίους πόντους . Το 28-26 του σετ δείχνει ακριβώς τις δυνατότητες των δύο ομάδων , με την ΧΑΝθ να κερδίζει δίκαια την πρώτη μάχη .

XANΘ: Προπονητής: Β. Χριστόπουλος Αρμουτάκη, Αβδελά, Γαλλικα, Γκολέμα, Μανωλοπούλου, Βενάρδου (λ), Σωτηρίου, Μπακοπούλου, Γερακίτη, Πετίδου, Πετρουλάκη, Κάππα.
Κεραυνός: Προπονητής:.Γ. Ακριτίδης Φουτσιτσάκη (λ) , Παπαβραμίδου, Τορλαχίδου, Παπαζαχαρίου, Πατσάνη, Βεργή, Καντούρη, Μπαϊρακτάρη, Φλαρούντζου, Μποσταντζόγλου, Τσαπαρίδου, Πανταζή

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.