"Έχω 200+ browser tabs ανοιχτά και το PC μου δεν κολλάει! Το μυστικό μου;"

[ad_1]

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ προσωπικά κάνω κατάχρηση των tabs. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω έχω 200+ tabs ανοιχτά στο Google Chrome Web browser μου. Και μερικές φορές ο αριθμός αυτός μπορεί να είναι και μεγαλύτερος…

από την HacKat και το secnews.gr

Για μένα είναι καθημερινό φαινόμενο, αφού σε καθημερινή βάση μου αρέσει να ενημερώνομαι για νέα που αφορούν cyber security updates, ειδήσεις hacking, άρθρα σχετικά με know how διαφόρων κατηγοριών, νέες συνταγές για μαγειρική… εντάξει ας μην επεκταθούμε άλλο. Σίγουρα ο καθένας μας έχει διάφορα ενδιαφέροντα!

tabbed-browsing.002

Οι browsers λοιπόν, είναι τα πάντα για εμάς, αλλά είναι (ως γνωστόν) και οι μεγαλύτεροι “Memory Eaters”! Νομίζω οι περισσότεροι θα συμφωνήσετε μαζί μου: Είναι αρκετά δύσκολη η διαχείριση πολλών tabs στον Chrome — και στον Firefox επίσης. Και σαν να μη φθάνει αυτό, η απόδοση του υπολογιστή πέφτει αρκετά, αφού τα tabs εξακολουθούν να τρέχουν background processes και η μνήμη του συστήματος ασφυκτιά!

Είναι αρκετά δύσκολο να θυμάσαι τι έχεις ανοίξει, όλα αρχίζουν να επιβραδύνουν και δεν είναι λίγες οι φορές που που crashάρει και ο ίδιος ο browser. Σωστά;

Για μένα όχι πλέον. Αφού το πρόβλημά μου το έχω λύσει. Και είμαι σίγουρη πως ανυπομονείτε να μάθετε το μυστικό μου. Δε θα σας κρατήσω άλλο σε αγωνία.

my-brain-has-too-many-tabs-open_1024x1024

Το μυστικό μου ονομάζεται “The Great Suspender” – και είναι ένα lightweight Chrome extension που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε με ευκολία για το πότε επιθυμείτε τα tabs σας να μπουν σε κατάσταση “sleep” ή σε αναστολήκατάσταση που μπορεί να διαρκέσει από 20 δευτερόλεπτα ως 3 ημέρες!

Έτσι πλέον θα μπορείτε να κρατήσετε ανοιχτό το Gmail ή το Facebook σας, και διάφορα άλλα tabs ανοιχτά στο background χωρίς το φόβο ότι θα επιβραδύνουν τον υπολογιστή σας και να τα ανοίξετε ξανά όταν το θελήσετε εσείς.

Είμαι σίγουρη πως κυκλοφορούν και πολλά άλλα extensions με αυτό το σκοπό, αλλά σας προτείνω αυτό γιατί δούλεψε τέλεια σε εμένα και με βοήθησε πολύ, βελτίωσε τον Chrome μου και γενικά όλη την surfing εμπειρία μου.

The post “Έχω 200+ browser tabs ανοιχτά και το PC μου δεν κολλάει! Το μυστικό μου;” appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.