Αγανακτισμένος ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ με το ΔΑΣΩ

Το Δ.Σ. του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ με την παρακάτω ανακοίνωση – διαμαρτυρία θέλει να εκφράσει την αγανάκτηση του προς το Δ.Σ. του Δ.Α.Σ. Ωραιοκαστρου οι οποίοι προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να εμπλέξουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με παιχνίδια πολιτικής σκοπιμότητας, και για του λόγου το αληθές θα εξηγήσουμε τα γεγονότα ως έχουν .

Κύριοι του Δ.Σ του Δ.Α.Σ.Ω κατόπιν αιτήματος σας στο γραφείο αθλητισμού του δήμου Ωραιοκαστρου ζητήσατε την παραχώρηση του δημοτικού γηπέδου της νέας Φιλαδέλφειας για την διεξαγωγή αγώνων της ομάδας σας, το εν λόγο γραφείο (αθλητισμού του δήμου ) ήρθε σε επαφή με το δικό μας Δ.Σ ζητώντας την συγκατάθεση μας ,και μεταφέροντας σε εσάς την πρόταση μας ότι για να γίνει η διεξαγωγή κάποιου παιχνιδιού το γήπεδο έχει κάποια πάγια λειτουργικά έξοδα τα οποία σε κάθε παιχνίδι εδώ και χρόνια τα αναλαμβάνει η διοίκηση της ομάδας μας!!!!

Πράγμα το οποίο γνωρίζεται από την περσινή αγωνιστική σεζόν, κατά την διάρκεια της οποίας πληρώνατε αυτά τα πάγια λειτουργικά ,σε εμάς και όχι στο δήμο (διαγράμμιση γηπέδου, καθαριότητα αποδυτηρίων ,πάτημα γηπέδου σε κάθε παιχνίδι λόγο ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου για την διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας των αθλητών , και πετρέλαιο για ζεστά νερά.)
Άρα για ποια χαράτσια της δημαρχίας μιλάτε τα οποία εμείς δεν γνωρίζουμε, νομίζουμε ότι αν μίτοι άλλο είναι ντροπή διότι οι εκαστωτε ιθύνοντες τις δημαρχίας βοηθούν όπως μπορούν και ανάλογα με τις δυνατότητες τους τα ερασιτεχνικά σωματεία.

ΤΟ Δ.Σ Π.Α.Ο.Φ. Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.