Ανακοίνωση ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Μυγδονίας ανακοινώνει στους φίλους του βόλεϊ ότι και την νέα αγωνιστική χρονιά 2015-2016 θα συμμετέχει πλήρης σε όλα τα αγωνιστικά πρωταθλήματα της ΕΠΕΣΘ (γυναικών, κορασίδων, παγκορασίδων και αναπτυξιακά) αφού η συμμετοχή και η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα κορίτσια της Μυγδονίας (και όχι μόνο) είναι μεγάλη και η ανταπόκριση του κόσμου θετικότατη και ελπιδοφόρα.
Προπονητής του γυναικείου τμήματος αναλαμβάνει ο κ. Τάσος Μαντζουράνης ενώ για τα άλλα τμήματα το όνομα του επικεφαλής κόουτς θα ανακοινωθεί σύντομα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλα τα κορίτσια της Μυγδονίας αλλά και τους γονείς τους, να πυκνώσουν και να ενισχύσουν τον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ Μυγδονίας που στην σύντομη αθλητική παρουσία του (2010 – 2015) κατάφερε να διακριθεί σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΕΣΘ, όπως η κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή γυναικών της Β! τοπικής κατηγορίας την περίοδο 2013-2014, την είσοδο της ομάδας των κορασίδων στις 16 καλύτερες της ΕΠΕΣΘ για το έτος 2013-2014 και την πρόκριση των παγκορασίδων στους ομίλους την περίοδο 2014-2015 και να κερδίσει την εκτίμηση φίλων και αντιπάλων. Σήμερα, πολλές αθλήτριες του αποτελούν βασικά στελέχη ομάδων μεγάλων κατηγοριών. Και επειδή τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους για τη δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο, έπεται συνέχεια.
Δημοκριτος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.