Ανεξαρτητοποίηση της Βικτώριας Γεράκη

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη πλειοψηφίας
«ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Γαβότση Αστέριο.

Με αφορμή την παραίτησή μου από τακτικό μέλος της Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΟ Δ.Δ. Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ» και μέσα από την πάροδο του χρόνου, διαπίστωσα ότι υπάρχει σοβαρή διάσταση απόψεων για τον τρόπο λειτουργίας και διοίκησης του Δήμου.
Έτσι σήμερα, δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη της συμπολίτευσης για να ακολουθήσω και να υπηρετήσω τη φωνή της συνείδησής μου και παραμένω στο Δημοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου ως Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος και ως μια φωνή των συνδημοτών μας.
Επίσης, δηλώνω την παραίτησή μου από την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Κάνω σαφές ότι από τη θέση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου θα συνεχίσω να εκφράζω δημόσια τους συλλογισμούς μου, να ασκώ καλοπροαίρετη κριτική πάντα προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος του Δήμου μας, να καταθέτω προτάσεις και να επιδιώκω την επίλυση των δημοτικών προβλημάτων που είναι πρωτίστως κοινωνικά και μετά πολιτικά και τον διάλογο με τους συνδημότες μας.
… Σε αυτούς λογοδοτώ για να μπορώ να τους κοιτάω στα μάτια.

Με εκτίμηση

Γεράκη Βικτώρια
Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Ωραιοκάστρου

IMG_0552

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.