Απίστευτο! Ήδη πωλούνται μάσκες ύπνου για την προστασία από την κλοπή ταυτότητας μέσω του Face ID του iPhone X

[ad_1]

Το πιο πολυσυζητημένο χαρακτηριστικό του iPhone X είναι ίσως το Face ID. Πρόκειται για το σύστημα αναγνώρισης προσώπου που συμπεριλαμβάνει η συσκευή και έχει προκαλέσει σχόλια και συζητήσεις σχετικά με την ασφάλειά του. Στο event μάλιστα η σχετική δοκιμή … απέτυχε, με την Apple να δίνει την απάντησή της, αλλά και τον Craig Federighi να δίνει περαιτέρω διευκρινίσεις για το σύστημα καθώς οι απορίες είναι πολλές.

Μία ακόμη; Τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να σαρώσει το πρόσωπό σας ενώ κοιμάστε και να έχει έτσι πρόσβαση στα δεδομένα της συσκευής σας; Ο τρόπος αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος δίνεται ήδη με τη βοήθεια νέων κυκλοφοριών. Κάποιοι λοιπόν πουλάνε ήδη μάσκες “iPhone X anti-identity theft” για να μην μπορεί κανείς να σας σκανάρει το πρόσωπο ενώ κοιμάστε!

face-id-masks

Βέβαια, η Apple έχει ήδη διευκρινίσει ότι μόνο όταν κοιτάτε τη συσκευή λειτουργεί το σύστημα, έτσι εκτός αν… κοιμάστε με τα μάτια ανοιχτά δε διατρέχετε κανέναν κίνδυνο.

The post Απίστευτο! Ήδη πωλούνται μάσκες ύπνου για την προστασία από την κλοπή ταυτότητας μέσω του Face ID του iPhone X appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.