Ασταμάτητες οι παγκορασίδες β’ του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Το Σάββατο το απόγευμα 11/2, για το τουρνουά παγκορασίδων άνευ συναγωνισμού, ο Μυγδονιακός υποδέχτηκε στο “Παναγιώτης Νέτσικας” τις παγκορασίδες του Α.Ο. Καβακλιωτών.
Με το τελικό αποτέλεσμα 3–0(25-10)(25-10)(25-21) τα κορίτσια του κου Ηρακλή Θεοδώρου έκαναν το 3 στα 3 στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και συνεχίζουν ακάθεκτες.
Μετά από δύο σετ που κύλησαν με τον ίδιο τρόπο, τα κορίτσια του Αγίου Αθανασίου πέρασαν σε αντιπίθεση στο 3ο σετ και προηγήθηκαν, αλλά δεν άντεξαν στην πίεση των παγκορασίδων του Μυγδονιακού.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Θεοδώρου Ηρακλής) Γουνιώτη Φωτεινη, Ιορδανίδου Αθανασία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Πανούση Χάϊδω – Ειρήνη, Βεζύρη Ιωάννα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Χατζησακούλα Ησαϊα, Σγουρίδου Μαρία, Τσερτσενέ Β., Βογιατζή Στυλιανή, Νούλη Ελευθερία, Σμαράγδα Γεωργία, Παναγιώτου Χριστίνα, Λεκάκη Μ., Μπελογιάννη Ε..
Α.Ο. ΚΑΒΑΚΛΙΩΤΩΝ : (Κουμανιώτης Χρήστος) Βαδαρλή Αθ., Αδάμογλου Ε., Καραλέξη Δ., Χατζημιχάλη Δ., Πάγκου Α., Ιωαννίδου Μ., Ταχτατζόγλου Μ., Κανλή Μ., Ευαγγελοπούλου Ι.
IMG_7742

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.