Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Alien: Covenant του Ridley Scott

[ad_1]

Το Alien: Covenant ή αλλιώς ο Προμηθέας 2 έχει ξεκινήσει να γυρίζεται στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και αρκετές φωτογραφίες από την παραγωγή έκαναν την εμφάνισή τους online προς μεγάλη φυσικά χαρά των fans του sci-fi και του μέγιστου σκηνοθέτη Ridley Scott. Μέσω της The Daily Mail λοιπόν είδαν οι περισσότεροι το πρώτο ανεπίσημο φωτογραφικό υλικό από το φιλμ και πήραν μία μικρή ιδέα από το sequel του φιλμ του 2012.

Ridley-Scott-alien-pic_1

Το σετ έχει στηθεί σ’ ένα λατομείο (κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται ακριβώς) και αν και προς το παρόν δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι σταρ του φιλμ όπως ο Michael Fassbender, αυτό που μπορεί να δει κανείς είναι πολλά ανθρωποειδή σώματα που μοιάζουν να έχουν γίνει πέτρινα ή να έχουν καλυφθεί από στάχτη. Στις φωτογραφίες επίσης φαίνεται ένα από τα τεράστια κεφάλια που είχαν “παίξει” και στο Prometheus.

covenant-image-1-5-23 covenant-image-2-5-23

Την περασμένη εβδομάδα ο Fassbender μιλώντας στο Inquirer είπε πόσο ενθουσιασμένος είναι από τα σετ, που είναι τα καλύτερα που έχει δει από την εποχή του… Prometheus, κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού μόνο ο Ridley Scott φτιάχνει τέτοια πράγματα. “Είναι ένα φανταστικό μείγμα high-end τεχνολογίας και πρωτόγονων υλικών” θα πει χαρακτηριστικά ο Fassbender.

covenant-image-3-5-23 covenant-image-4-5-23 covenant-image-5-5-23

Όπως συμπλήρωσε μοιάζει με αυτά που έκανε ο Scott στο Blade Runner. “Βρίσκεσαι σ’ αυτό τον φουτουριστικό κόσμο όπου οι άνθρωποι τρώνε noodles, επειδή αυτό μοιάζει να είναι το φθηνότερο φαγητό που θα σε χορτάσει. Είναι ωστόσο και κάτι που ξαναγυρίζει στο παρελθόν. Η ένωση αυτών των δύο, παρόν και μέλλον, δημιουργούν μαζί έναν ενδιαφέρον κόσμο που τον λαχταρούμε, αλλά και που αναγνωρίζουμε κάτι σ’ αυτόν”. 
Το Alien: Covenant αναμένεται στους κινηματογράφους στις 4 Αυγούστου του 2017.

The post Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Alien: Covenant του Ridley Scott appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.