Αυτοψία δημοτικής αρχής σε ρέματα του Ωραιοκάστρου

Αυτοψία σε ρέματα του Ωραιοκάστρου

Μετά από έντονες πιέσεις της δημοτικής αρχής Ωραιοκάστρου και προσωπικά του δημάρχου, Αστέριου Γαβότση κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων, Στάθη Αβραμίδη επισκέφθηκαν σήμερα νωρίς το πρωί και έκαναν τις πρώτες αυτοψίες σε τέσσερα συνολικά ρέματα της πόλης του Ωραιοκάστρου, παρουσία των αντιδημάρχων Διοικητικού, Οικονομικού και Προγραμματισμού, Ηρακλή Τσακαλίδη και Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας, Κυριάκο Ιωσηφίδη.
Ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι θα φροντίσει άμεσα το θέμα του καθαρισμού των ρεμάτων αυτών να συμπεριληφθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να καταστεί εφικτός ο καθαρισμός τους. Έτσι ένα θέμα που ταλανίζει επί πολλά χρόνια ένα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας οδεύει προς τη λύση του πριν καλά καλά συμπληρωθούν δύο μήνες διοίκησης της νέας δημοτικής αρχής.
IMG_5490.JPG

IMG_5489.JPG

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.