Αυτός ο Σλοβάκος δημιούργησε Μουσείο Κινητών Τηλεφώνων για την τεράστια συλλογή του!

[ad_1]

Ο 26χρονος Stefan Polgari από τη Σλοβακία εντυπωσιάζει με τη συλλογή του από παλιά κινητά τηλέφωνα που ξεπερνά τα 3.500 κομμάτια! Περιλαμβάνει μάλιστα 1.231 διαφορετικά μοντέλα από συσκευές, πολλές από τις οποίες ο καθένας μας έχει αγαπήσει παλαιότερα.

Stefan-Polgari-mobile-phones1

Ο Polar, που ζει σε μια μικρή πόλη στη Σλοβακία που ονομάζεται Dobsina, είχε πάντα αγάπη για την τεχνολογία και από τα 15 του χρόνια δημοσιεύει online tests που πραγματοποιεί σε κινητά τηλέφωνα.

Stefan-Polgari-mobile-phones2

Είχε ξεκινήσει μία συλλογή, η οποία μεγάλωσε κατά πολύ όταν αγόρασε 1.000 παλιά κινητά από τη συλλογή ενός άλλου ατόμου. Τώρα, έχει μετατρέψει την σοφίτα του σπιτιού του στο Dobsina σε Μουσείο Κινητών Τηλεφώνων, όπου όλα τα στοιχεία της συλλογής του είναι προσεκτικά τοποθετημένα σε ξύλινα ράφια.

Stefan-Polgari-mobile-phones3

Και μπορεί ένας Γερμανός με το όνομα Carsten Tew να κατέχει το ρεκόρ Γκίνες της μεγαλύτερης συλλογής κινητών στον κόσμο έχοντας 1.563 διαφορετικά μοντέλα, αξίζει να σημειώσουμε όμως ότι ο Polgari ενδιαφέρεται μόνο για vintage κινητά και δεν αποκτά σύγχρονα smartphones.

Stefan-Polgari-mobile-phones4

Οι συσκευές του ανήκουν στις εξής 14 μάρκες κινητών:  Alcatel, Sagem, Siemens, ZTE, Ericsson, Samsung, Trium, Nokia, Panasonic, Motorola, Mitsubishi, Bosh, Sony-Ericsson και Philips.

Stefan-Polgari-mobile-phones7

Δείτε το επίσημο site του για περισσότερα…

The post Αυτός ο Σλοβάκος δημιούργησε Μουσείο Κινητών Τηλεφώνων για την τεράστια συλλογή του! appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.