Αφαίρεσαν 100 κιλά καλωδίων σηματοδότησης και τηλεπικοινωνιών

Εξιχνιάστηκε κλοπή από σιδηροδρομικό σταθμό σε περιοχή του Κιλκίς.Για την υπόθεση συνελήφθησαν 2 άτομα ενώ αναζητείται ο συνεργός τους Αφαίρεσαν 100 κιλά καλωδίων σηματοδότησης και τηλεπικοινωνιών.
Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, οδήγησε στην εξιχνίαση κλοπής καλωδίων από σιδηροδρομικό σταθμό που δεν λειτουργεί σε περιοχή του Κιλκίς.Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 32 και 53ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (03-12-2015) το μεσημέρι οι δύο άντρες συνελήφθησαν τη στιγμή που αφαιρούσαν καλώδια σηματοδότησης και τηλεπικοινωνιών, με χρήση κοπτικών εργαλείων, από ανενεργό σιδηροδρομικό σταθμό.Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 κιλά καλωδίων,καθώς και δύο κοπτικά εργαλεία.Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.