Βετεράνοι ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου

Δελτίο τύπου Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Δήμου Ωραιοκάστρου

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα Βετεράνων ποδοσφαιριστών της ΕΠΣΜ

Ξεκίνησε το 20ο πρωτάθλημα Βετεράνων ποδοσφαιριστών από τους δήμους του νομού Θεσσαλονίκης που διοργανώνει η ΕΠΣΜ.Συμμετέχουμε σαν δήμος Ωραιοκάστρου με παλιούς ποδοσφαιριστές του Κεραυνού, του Φιλίππου αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές από τη Λητή, το Δρυμό και το Μονόλοφο μετά από 3 χρόνια απουσίας.

. Το πρώτο παιχνίδι ήταν την Δευτέρα 5-10-2015 και ώρα 21.00 στο όμορφο γήπεδο του Δρυμού με αντίπαλο τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της Σταυρούπολης. 1ος αγώνας και το σκορ ήταν 5-0.Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 με τους παλαίμαχους της Χαλάστρας εκτός έδρας.

Ευχαριστούμε πολύ τον ιδιοκτήτη του sport kafe el nino γιατί είναι ο χορηγός των στολών της ομάδας.Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους του γηπέδου του Δρυμού για τη χορήγηση των εγκαταστάσεων για τη διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων της ομάδας.Εδώ θα πρέπει να γίνει κάποια προσπάθεια να μειωθεί το ποσό των 60 ευρώ σε κάθε αγώνα που ζήτσαν οι υπεύθυνοι του γηπέδου αφού οι οικονομικές δυνατότητες δε μας επιτρέπουν να πληρώνουμε και το γήπεδο εκτός από τους διαιτητές, το γιατρό του αγώνα και τα υπόλοιπα λειτουργικά έξοδα.
Βετεράνοι,veteranoi
Οι ομάδες του 1ου ομόλου είναι…. ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΧΑΛΑΣΤΡΑ, ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, ΟΑΣΘ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ,ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΠΟΛΙΧΝΗ,ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΜΕΝΕΜΕΝΗ, ΕΡΓ.Δ.ΕΥΟΣΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ,

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.