Βραβείο για το 3ο γυμνάσιο Ωραιοκάστρου

Βραβείο καλύτερης εφημερίδας στο 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου
από το δημοσιογραφικό συγκρότημα “Μακεδονία”
IMG_9046
H εφημερίδα μας «Τρίτου ματιά » ήταν μια ιδέα που ξεκίνησε πριν 9 χρόνια αυθόρμητα και χωρίς πολλή σκέψη ούτε για το αν θα φέρουμε εις πέρας ένα τέτοιο εγχείρημα ούτε για το χρόνο που θα έπρεπε να αφιερώσουμε, μαθητές και υπεύθυνοι καθηγητές. Υπήρχε ο ενθουσιασμός και η καλή χημεία .
Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Κάθε χρόνο κι ένα τεύχος, κάθε χρόνο και κερδίζαμε σε γνώση και εμπειρία και θέλουμε να πιστεύουμε και σε ποιότητα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Είμαστε λοιπόν πιστοί στο ραντεβού με την έκδοση ενός νέου τεύχους, με άλλο κεντρικό θέμα και άλλη σύνθεση που δίνει το στίγμα της γιατί είναι γεγονός πως η εφημερίδα συνδέει το σχολείο με την τοπική και ευρύτερη κοινωνία και αποτελεί ένα δίαυλο προκειμένου να επικοινωνήσουν οι μαθητές τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς, τα όνειρα και τις ελπίδες τους και είναι μια καλή ευκαιρία να έρθουν σε επαφή τα νέα παιδιά με τον κόσμο των ΜΜΕ, να νιώσουν τη γοητεία και τη δύναμη τους, κυρίως όμως να συνειδητοποιήσουν ότι οφείλουν να αντιμετωπίζουν με κριτική ματιά τα μέσα αυτά.

Πάντως οι φετινοί επίδοξοι δημοσιογράφοι μας είναι μια ευέλικτη ομάδα 24 ατόμων με πολλή όρεξη , με ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες ιδέες με τον ενθουσιασμό της ηλικίας τους.
Δείτε την εφημερίδα μας
http://schoolpress.sch.gr/sxolikiefimerida3/

O Δ/ΝΤΗΣ
Νικόλαος Γ. Νταμπαλής
Μαθηματικός ΠΕ03

Οι Υπεύθυνες Καθηγήτριες ​​​​​​​
Εμμανουηλίδου Τριάδα
Λαζαρίδου Έρνα
​​​​​​​​​

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.