Βραβεύσεις και συμμετοχές 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ –ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

•2ο βραβείο στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Όμιλος Πετρούπολης υπό την αιγίδα της Unesco από τον μαθητή μας Τομπάζη Ανέστη.

•Στις 10 και 11 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκαν οι Αγώνες Εκφραστικής Ανάγνωσης Λογοτεχνικού Κειμένου. Στους αγώνες αυτούς πήρε μέρος και το σχολείο μας με ομάδα 5 μαθητριών . Οι Αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε δύο φάσεις: στην προκριματική που έγινε την πρώτη ημέρα και στην τελική που έγινε την επομένη. Στους φετινούς τελικούς προκρίθηκαν 8 άτομα και το σχολείο μας είχε την χαρά να συμμετέχει σ’ αυτούς με μια μαθήτρια. Η μεγαλύτερη χαρά όμως σε επίπεδο σχολικής μονάδας ήταν κατ’ αρχήν ότι το ενδιαφέρον των μαθητών που εξέφρασαν την επιθυμία να λάβουν μέρος σε αυτούς τους αγώνες ήταν πολύ μεγάλο και κατά δεύτερον, όλοι όσοι συμμετείχαν συγκέντρωσαν πολύ υψηλή βαθμολογία.

•Το σχολείο μας συμμετείχε με δυο μαθήτριες σε ανοικτή συζήτηση – εκδήλωση με θέμα

“Το σχολείο που ονειρευόμαστε” στις 6 Μάρτη 2014, ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο, που οργάνωσε ο Συνήγορος του Παιδιού σε συνεργασία με το Παρατηρητήριο κατά της Βίας στο Σχολείο και άλλους φορείς στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Παρακολουθήστε τη συζήτηση που βρίσκεται στις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας:
http://3gym-oraiok.thess.sch.gr
(ξεκινά στο 1.37.00 του βίντεο της εκδήλωσης).
3ο γυμνάσιο ωραιοκάστρου

Η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου ευχαριστεί και συγχαίρει τους μαθητές.
ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Ο Διευθυντής
Καρύδης

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.