Για την πλήρωση θέσεων Ειδικών Συνεργατών Δημάρχου

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Για την πλήρωση θέσεων Ειδικών Συνεργατών Δημάρχου α) μίας (01) θέσης κατηγορίας ΠΕ και β) μίας (01) θέσης κατηγορίας ΔΕ για θέματα Επικοινωνίας Τύπου και ΜΜΕ, βάσει των διατάξεων του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Έχοντας υπόψη :
1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».
2. Τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007 «Κύρωση του Κώδικα Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων».
3. Τις διατάξεις της παρ. 11 του άρθρου 45 του Ν. 3979/2011 «ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις».
4.Τις διατάξεις του άρθρου 1 υποπαρ.ΣΤ 1 παρ.1 & 2 του Ν.4093/2012, σύμφωνα με τις οποίες επανακαθορίζονται οι θέσεις Ειδικών Συνεργατών, Επιστημονικών Συνεργατών, Ειδικών Συμβούλων, στους ΟΤΑ Α ́ και Β ́ βαθμού από 1/1/2013.
5. Την ανάγκη πλήρωσης δύο (02) θέσεων Ειδικών Συνεργατών Δημάρχου, εκ των οποίων η μία (01) θέση κατηγορίας ΠΕ Ειδικών Συνεργατών και μίας (01) θέσης Ειδικού Συνεργάτη κατηγορίας ΔΕ για θέματα Επικοινωνίας Τύπου και ΜΜΕ.
ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ
Όσους ενδιαφέρονται να καταλάβουν τις θέσεις των Ειδικών Συνεργατών, να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατέχουν τα γενικά και τυπικά προσόντα διορισμού και την ειδική εμπειρία που προβλέπεται στις διατάξεις του Ν. 3584/2007.
Ειδικότερα :
α) Για την κατηγορία ΠΕ
1) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται.
2) Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημίου «ΠΕ Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Μηχανικών» της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής με άδεια ασκήσεως Επαγγέλματος Μηχανολόγου-Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και εμπειρία σε θέματα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, σε θέματα Ασφάλειας, Περιβάλλοντος και σε θέματα Μηχανολογικά-Ηλεκτρολογικά, τουλάχιστον τριών (3) ετών
β) Για την κατηγορία ΔΕ
1) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται.
2) Πτυχίο ή τίτλο σπουδών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της Αλλοδαπής ή πτυχίο ΙΕΚ Δημοσιογραφίας
3) Να είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, μέλη της ΕΣΗΕΜΘ ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, με απασχόληση σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (εφημερίδες, τηλεοπτικοί σταθμοί κ.λπ.) και εμπειρία ή ειδίκευση σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
4)Αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και εμπειρία σε θέματα Τύπου, Δημοσιογραφίας, ΜΜΕ.
Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν με την αίτησή τους:
1) Βιογραφικό σημείωμα.
2) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας
3)Τίτλο Σπουδών
4) Απαιτούμενη άδεια ασκήσεως Επαγγέλματος
5) Απόδειξη εμπειρίας κατά τα οριζόμενα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 και τις αντίστοιχες περί εμπειριών του Ν.3584/2007.
Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής:
Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Η προκήρυξη αυτή να δημοσιευθεί σε μία ημερήσια εφημερίδα του Νομού αναρτηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου, στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στον δικτυακό τόπο του Δήμου Ωραιοκάστρου
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στο Δήμο Ωραιοκάστρου, μέσα σε προθεσμία πέντε (05) ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη της τελευταίας δημοσιοποίησης της παρούσας, στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Ωραιοκάστρου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.