Για την 17 Νοέμβρη μιλά η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου

Δελτίο Τύπου
Θα περίμενε κανείς 40 και πλέον χρόνια μετά την 17η Νοέμβρη του 1973 τα αιτήματα εκείνης της εποχής να έχουν ικανοποιηθεί. Ψωμί, παιδεία, ελευθερία. Και όμως σήμερα παραμένουν επίκαιρα και ζητούμενα.

Για τη θλιβερή κατάσταση που έχει βρεθεί η χώρα μας υπάρχουν πολλοί υπαίτιοι. Θα μπορούσαμε να μιλάμε ώρες και να καταλογίζουμε ευθύνες. Ευτυχώς ή δυστυχώς όμως η ζωή δεν περιμένει. Ζητούμενο πλέον είναι τι γίνεται από εδώ και στο εξής.

Ως εμπλεκόμενοι με τα κοινά του τόπου μας και όχι μόνο, μία είναι η βασική διαπίστωση. Πως οι πολίτες πρέπει να γίνουν περισσότερο ενεργοί. Να αναλάβουν δράση και να πιέσουν την κάθε είδους εξουσία. Έτσι μόνο θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Φυσικά και είναι κατανοητό, πως η δύσκολη μάχη της επιβίωσης, δυσκολεύει την προσπάθεια αυτή. Και είναι πολλές οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Από την άλλη μεριά όμως υπάρχει ένα κρίσιμο ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε. Η δική μας αντίσταση ποια θα πρέπει να είναι; Μα τι άλλο από το να τους ελέγξουμε, να τους κριτικάρουμε ακόμη και να τους ξεμπροστιάσουμε. Καθημερινά και όχι κάθε φορά που υπάρχουν εκλογές. Να ξέρουν, πως ότι και αν κάνουν θα είμαστε εκεί. Θα πρέπει να καταλάβουν, πως την εξουσία, τους την δανείσαμε, δεν τους την παραχωρήσαμε.
Κίνηση ανεξάρτητων πολιτών kinisi politon

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.