Γνωριμία ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου με την νεα διοίκηση του δήμου

Μέσα σε ένα πολύ φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση-γνωριμία της ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου με την νέα διοίκηση του δήμου.
Ο νέος δήμαρχος κ.Γαβότσης μαζί με τον αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας κ.Ιωσηφίδη και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ.Καρύδη ενημερώθηκαν εφ’όλης της ύλης για το έργο της ΟΜΑΚ τον πρώτο χρόνο που διανύει η ομάδα, τις εκπαιδεύσεις που έχουν παρακολουθήσει και συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον.
Το ιδεώδες του εθελοντισμού και τους σκοπούς της τοπικής εθελοντικής ομάδας.
Σαφώς δέχτηκαν και τους προβληματισμούς των εθελοντών για τις ελλείψεις που έχει η ομάδα σε υλικά αλλά κατά κύριο λόγο το ότι παραμένει εδώ και ένα χρόνο “άστεγη” παρά τις όποιες υποσχέσεις έχει ακούσει κατά διαστήματα.
Η υπόσχεση που δώσανε οι δημοτικοί φορείς είναι ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα και σιγά σιγά θα καλυφθούν όλες οι ανάγκες των εθελοντών που με προσωπικά έξοδα και με πολύ μεράκι ξοδεύουν τον ελεύθερο τους χρόνο για την πολιτική προστασία τόσο του δήμου μας όσο και των όμορων δήμων.
IMG_5773.JPG

IMG_5775.JPG

IMG_5774.JPG

IMG_5776.JPG

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.