Δέματα αλληλεγγύης και αγάπης από το δήμο Ωραιοκάστρου

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει ο δήμος Ωραιοκάστρου. Σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Νέας Γενιάς μοίρασε σακούλες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε δεκάδες οικογένειες του διευρυμένου δήμου που βιώνουν δύσκολες στιγμές λόγω οικονομικής κρίσης. Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν μέσω δωρεών από διάφορες επιχειρήσεις τις οποίες η διοίκηση του δήμου και ευχαριστεί.
Η ομάδα δράσης της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, που απαρτίζεται από κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντές, είχε φροντίσει εγκαίρως για τον προγραμματισμό και την οργάνωση της διανομής των «δεμάτων αγάπης», με αποτέλεσμα οι συμπολίτες μας να προμηθευτούν τις σακούλες χωρίς ταλαιπωρία. «Πρέπει να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας, οι οποίοι μας έχουν απόλυτη ανάγκη όχι μόνο την περίοδο των εορτών αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ο δήμος Ωραιοκάστρου δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του μοιράζοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε άπορες οικογένειες, που μαστίζονται από την οικονομική κρίση μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου που ξεκινά φέτος η λειτουργία του ενώ συνεχίζεται η λειτουργία του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ για εκατοντάδες δικαιούχους του δήμου μας», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν, ο οποίος θέλησε παράλληλα να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης, τις επιχειρήσεις, τους εθελοντές, τους κοινωνικούς λειτουργούς αλλά και τους εργαζόμενους του δήμου για τη βοήθειά τους.
image

image

image
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν:

PALAPLAST AE
ΦΑΙΔΩΝ ΑΕ
ΤΣΑΚΙΡΗΣ FAMILY AE
ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΕ
ΑΒΓΟΝ ΕΠΕ (ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ)
ΖΑΠΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.