Δήμαρχος Ωραιοκάστρου για την επέλαση του χιονιά

“Η χιονόπτωση που έπληξε όλο το διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου αντιμετωπίστηκε άμεσα από τη δημοτική αρχή που έλαβε εγκαίρως μέτρα αλλά και από τους εργαζόμενους του δήμου που υπερέβαλαν εαυτόν όλες αυτές τις ημέρες κάτω από δύσκολες συνθήκες με παγετό και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Τα προβλήματα ήταν και είναι πολλά αλλά οι προσπάθειές μας συνεχίζονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας.
Πέντε αλατιέρες, 2 γκρέιντερ, ημιφορτηγά, αγροτικά αυτοκίνητα και τρακτέρ (που διέθεσαν εθελοντές) επιχειρούν από την πρώτη στιγμή της χιονόπτωσης σε όλο το οδικό δίκτυο και θα συνεχίσουν και τις επόμενες ώρες ώστε να αντιμετωπιστούν όσα προβλήματα έχουν προκύψει.
Καταφέραμε να κρατήσουμε ανοικτές όλες τις βασικές οδικές αρτηρίες σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου και προσπαθήσαμε να κάνουμε το ίδιο και σε μικρότερους δρόμους, όταν την ίδια ώρα πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα έχουν παραλύσει. Ωστόσο, τα φαινόμενα ήταν ιδιαίτερα έντονα με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται το έργο όλων. Με τα μέσα που διαθέτουμε δεν κατέστη εφικτός ο εκχιονισμός όλων των διαμερισμάτων, καθώς στους περισσότερους δρόμους η διέλευση της αλατιέρας ήταν αδύνατη λόγω των παρκαρισμένων αυτοκινήτων, δεξιά και αριστερά του δρόμου.
Παρά τις δυσκολίες μας, η ανταπόκριση των υπηρεσιών του δήμου στις ανάγκες που προέκυψαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που αντιμετωπίσαμε ήταν άρτια. Για το λόγο αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την ικανοποίησή μου και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Κυριάκο Ιωσηφίδη, σε μέλη της διοίκησης του δήμου και σε όλους τους εργαζόμενους του δήμου, διοικητικό και εργατοτεχνικό προσωπικό, για την ακούραστη σε 24ωρη βάση ανταπόκριση τους, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Επιπλέον ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, τους εθελοντές και τους δημότες που συνέβαλαν και αυτοί στις προσπάθειες μας και συμμορφώθηκαν στις οδηγίες μας.”
Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης
γαβοτσης,gavotsis

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.