ΔΑΣΩ βόλεϊ,προπονήσεις επι πληρωμή

Γυναικεία ομάδα βόλεϊ ΔΑΣΩ ginaikeia omada  volley daso
​ Γυναικεία ομάδα βόλεϊ 2015-2016.Πρωτάθλημα Α’2 Εθνική κατηγορία

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου, στην κατηγορία που βρίσκεται απαιτείται να κάνει προπονήσεις 5 φορές την εβδομάδα . Ο δήμος Ωραιοκαστρου στο πρόγραμμα που έβγαλε δεν καλύπτει τις προπονητικές ανάγκες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ καθώς της δίνει ώρες μόνο 3 φορές την εβδομάδα. Έτσι αναγκάζει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ, δυο (2) φορές την εβδομάδα να προπονείται εκτός Ωραιοκάστρου και μάλιστα επί πληρωμή, στο ΕΑΚ (Εθνικό Αθλητικό Κέντρο) Σταυρούπολης.

Φαίνεται ότι ο στόχος του δήμου είναι διπλός . Από την μια να αποδυναμώσει αγωνιστικά την ομάδα με τις λιγότερες ώρες προπόνησης που παραχωρεί και από την άλλη να πλήξει οικονομικά τον Σύλλογο.

Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που ο δήμος παραχωρεί σχεδόν ίσες ώρες σε νεοσύστατη ομάδα βόλεϊ που αγωνίζεται στην κατώτατη τοπική κατηγορία.

Μήπως το γεγονός ότι παράγοντας της ομάδας αυτής εργάζεται στον δήμο Ωραιοκάστρου και μάλιστα στο γραφείο αθλητισμού παίζει τον καθοριστικό ρόλο για την παραχώρηση των ωρών ;

Τελικά ποιοι αποφασίζουν για τις ώρες στο Ωραιόκαστρο ;

Είναι γνωστό σε όλο το Ωραιόκαστρο ποιοι οδήγησαν το Σύλλογο μας σε δικαστικές διαμάχες ,στις οποίες φυσικά και δικαιώθηκε το ΔΑΣΩ. Αυτοί λοιπόν τώρα ως παράγοντες σε νέα ομάδα πια και έχοντας στενή σχέση με τον δήμο καθορίζουν το πρόγραμμα των ωρών και του ΔΑΣΩ . Αυτοί που δεν κατάφεραν τον στόχο τους με τα δικαστήρια προσπαθούν να εξοντώσουν το ΔΑΣΩ και αγωνιστικά (λιγότερες ώρες) και οικονομικά (βλέπε ΣΔΟΕ, ΣΕΠΕ :Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας , πληρωμή γηπέδων προπόνησης ,…).

Δεν ήταν άραγε ο δήμαρχος Ωραιοκαστρου πριν 6 μήνες (στην κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου ) που υποσχόταν πλήρη στήριξη στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ και την θεωρούσε στολίδι για τον δήμο, καθώς η ομάδα μας είναι η μοναδική σε όλο το Δήμο Ωραιοκάστρου που αγωνίζεται σταθερά τα τελευταία πέντε χρόνια σε εθνικά πρωταθλήματα;

Τι άλλαξε από τότε ως σήμερα ;

Αναρωτιόμαστε τι πρέπει να κάνουμε επιτέλους για να τύχουμε , ως Σύλλογος , δίκαιη μεταχείριση ;

Μήπως πρέπει κάποιος παράγοντας της ομάδας μας να προσληφθεί στο δήμο ή κάποιος υπάλληλος του δήμου να γίνει παράγοντας της ομάδας μας ;

Και ενώ ο Δήμος από τη μια πλήττει τον Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου από την άλλη παραχωρεί ώρες σε μη αναγνωρισμένους συλλόγους και σε ιδιωτικούς συλλόγους που συνενώθηκαν με ΠΑΕ (Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες).

Τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται ;; οι ημέτεροι ;; οι ημέτεροι ;; οι ημέτεροι ;;

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.