Δελτίο τύπου Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2015-2016

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια στην Ενορία μας, το Κοινωνικό Φροντιστήριο, ξεκινά και φέτος με τη βοήθεια του Θεού την 4η χρονιά λειτουργίας του.
Στα τρία χρόνια που πέρασαν 200 και πλέον παιδιά προερχόμενα από οικογένειες με οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα αλλά και ευάλωτες ομάδες, όπως πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες κ.α. βρήκαν στην αγκαλιά της Ενορίας μας, με την ευλογία του Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Βαρνάβα, ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. Οι δυσκολίες και οι ελλείψεις, πολλές. Όμως η αγάπη των εθελοντών καθηγητών, των γραμματέων, όλων των υποστηρικτών αυτής της προσπάθειας και των Πατέρων της Ενορίας μας, μεγαλύτερη. Τα καταφέραμε στα προηγούμενα τρία χρόνια! Η Παναγία μας θα μας οδηγήσει και φέτος!
Απευθύνουμε, λοιπόν, ανοικτή ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ σε όσους θα επιθυμούσαν να στελεχώσουν την εκπαιδευτική ομάδα των εθελοντών για τη φετινή χρονιά και για τα μαθήματα των τριών τάξεων του Λυκείου να έρθουν σε επαφή ΑΜΕΣΑ με τις γραμματείς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου,
κ. Αργυρώ Τούπαλα στο τηλ. 6977 256196 &
κ. Πέρσα Λιάπη στο τηλ. 6979 972715
ή στα email, [email protected] & [email protected]

Τονίζεται ότι σε όλους τους εθελοντές παρέχεται επίσημη βεβαίωση εθελοντικής εργασίας.

Επίσης ανακοινώνουμε ότι ξεκίνησαν οι προεγγραφές μαθητών για την παρακολούθηση των μαθημάτων. Πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα καθώς και προεγγραφές, στα τηλεφωνικά νούμερα που παρατίθενται παραπάνω.
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.