Δεύτερη συνεχόμενη νίκη του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ επι του ΒΑΟ

Ούτε και με την Καρδαμανίδου δεν τα κατάφερε ο ΒΑΟ να κερδίσει τον Μυγδονιακό
Την Κυριακή 15/11/2015 σ’ ένα κατάμεστο από φιλάθλους γήπεδο ο Μυγδονιακός κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα τον ΒΑΟ. Αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της 1ης τοπικής κατηγορίας βολλευ Γυναικών, και την Τέταρτη τον είχε κερδίσει στο γήπεδο του για το κύπελλο και προκρίθηκε στους τέσσερις του κυπέλου της ΕΠΕΣΘ.
Ο προπονητής του ΒΑΟ ξαφνικά επιστράτευσε την γνωστή και πολύπειρη μεγάλη αθλήτρια του βολλευ Μαρία Καρδαμανίδου για να κερδίσει τον Μυγδονιακο με τα έξης εύλογα ερωτηματικά :
α) Η Καρδαμανίδου είχε δελτίο στο ΒΑΟ και δεν έπαιξε στους προηγούμενους πέντε αγώνες του ; Περίεργο!!
β) Της έβγαλαν δελτίο το περασμένο τριήμερο επειγόντως για ν’ αγωνιστεί εναντίον του Μυγδονιακού ; Εάν ναι, με ποιο τρόπο η ΕΟΠΕ εξέδωσε δελτίο τώρα εκτός μεταγραφικής περιόδου ?
Αγωνιστικά το πρώτο σετ το πήρε ο ΒΑΟ με 22—25 με την Καρδαμανίδου ξεκούραστη να κάνει την διαφορά. Δεν έγινε όμως το ίδιο και στη συνέχεια. Η προπονήτρια του Μυγδονιακού κ. Άντζυ με εσωτερικές αλλαγές και έξυπνο κοουτσάρισμα έκανε την ανατροπή. Με σωστή τακτική στο σέρβις και στο μπλοκάρισμα της Καρδαμανίδου, εύκολα πήρε τα τρία επόμενα σετ με 25—8, 25—16, 25—21.
Όλες οι αθλήτριες του Μυγδονιακού είχαν πάρα πολύ καλή απόδοση, με την εξαιρετική πασαδώρο Νίκα Κων/ινα να μοιράζει το παιχνίδι και την Λίμπερο Μαρτίνα Ξανθοπούλου να πιάνει τα άπιαστα.
Με την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα ο Μυγδονιακός διατηρήθηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας.
Συγχαρητήρια κορίτσια, συγχαρητήρια κυρία Άντζυ !!!
Η σύνθεση της ομάδος του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ήταν : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Βεργή Γωγώ, Μανιάτη Αγγελική, Πατέλη Λίτσα, Νίκα Κων/ινα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραγιάννη Θέη, Λάκη Ειρήνη, Σαμαλέκη Κατερίνα.
Μυγδονιακος
Volley,migdoniakos,ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ,

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.