Διεξήχθη το 7ο τουρνουά Βόλλευ

ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ 7Ο ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ
​Στις 5/4/2015 Κυριακή των Βαΐων στο ΔΑΚ Μυγδονίας στο Δρυμό διεξήχθη με πολλή μεγάλη επιτυχία το 7ο ετήσιο Τουρνουά Μίνι βόλεϊ κοριτσιών του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ.
​Στο τουρνουά συμμετείχαν οι σύλλογοι ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ, Α.Σ.Κ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΔΑΣΩ, ΑΙΑΣ και ΕΣΠΕΡΟΣ ΘΕΡΜΗΣ. Στα 6 γηπεδάκια Μίνι βόλεϊ αγωνίστηκαν περισσότερες από 40 ομάδες και 200 αθλήτριες και των τριών επιπέδων από όλους τους συλλόγους.
​Το τουρνουά ξεκίνησε στις 10:00 π.μ. με αγώνες του γ΄ επιπέδου (παιδιά Α΄ και Β΄ τάξης) και β΄ επιπέδου (παιδιά Γ΄ και Δ΄ τάξης). Στη συνέχεα στο γήπεδο μπήκαν τα μεγάλα παιδιά του α΄ επιπέδου ( Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης ) τα οποία έπαιξαν βόλεϊ πολύ υψηλότερου επιπέδου και κατενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους. Οι κερκίδες του γυμναστηρίου γέμισαν με γονείς των μικρών αθλητριών οι οποίοι χειροκρότησαν τα παιδιά τους στα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα.
Στους αγώνες ΜΙΝΙ παίζουν παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και ο Μυγδονιακός διαθέτει τμήματα και των τριών επιπέδων στα οποία τα κορίτσια εντάσσονται σε τμήμα προπόνησης ανάλογα με την ηλικία τους. Ο Μυγδονιακός έλαβε μέρος με 80 αθλήτριες και των τριών επιπέδων από όλα τα τμήματα Ακαδημίας της Μυγδονίας και του παραρτήματος της Ασσήρου. Οι ομάδες του Μυγδονιακού κέρδισαν σχεδόν όλους τους αγώνες που συμμετείχαν και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ιδιαίτερα ευτυχής ήταν ο υπεύθυνος προπονητής όλων των τμημάτων της Ακαδημίας του Μυγδονιακού κύριος Ηρακλής Θεοδώρου και η προπονήτρια του γ΄ επιπέδου κυρία Δανάη Καβακιώτου που δέχθηκαν τα συγχαρητήρια από όλους τους παρευρισκομένους στο γήπεδο, προπονητές Διοικούντες των συλλόγων και γονείς. Συγχαρητήρια βεβαίως δεχτήκαν για την οργάνωση της εκδήλωσης και του γηπέδου, οι έφοροι της Ακαδημίας του Μυγδονιακού οι κύριοι Ιορδανίδης Δάνης, Κυρμανίδης Αριστοτέλης και Γκουντής Χριστόφορος.
​Βεβαίως χαρούμενοι ήταν ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του Μυγδονιακού που βλέπουν τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο σιγά σιγά να αποδίδει καρπούς. Την προσεγμένη και προγραμματισμένη αυτή δουλεία τιμούν με την εμπιστοσύνη τους οι δημότες της Μυγδονίας και της Ασσήρου στέλνοντας τα παιδιά τους στο Μυγδονιακό, το σύλλογο που δίνει μεγάλη προσοχή στα μικρά παιδιά των αναπτυξιακών του τμημάτων.

image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.