Δύναμη Δημιουργίας “στελνει την αστυνομία στους πολίτες “

Δελτίο τύπου
ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την επιστολή του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Κυριάκου Ιωσηφίδη, με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάει από την αστυνομία τη δίωξη των πολιτών για τα κλαδιά που εναποθέτουν στους δρόμους και τα πεζοδρόμια.

Ο αγαπημένος αντιδήμαρχος του κ. Γαβότση, αφού φαίνεται πως εξάντλησε τις δυνάμεις του με το να δημιουργεί παράνομες χωματερές (Παλαιόκαστρο-Δρυμό-Λητή), με το να μαζεύει κάθε μέρα τα σκουπίδια από τους δρόμους του Ωραιοκάστρου, με το να πλένει συστηματικά τους κάδους απορριμμάτων, με το να συντηρεί τα απορριμματοφόρα για να μην τρέχουν τα «ζουμιά» στις γειτονιές του δήμου, με το να διασφαλίζει διαφυγόντα κέρδη από τα ταμεία του δήμου στο σκάνδαλο των Κοιμητηρίων, με το να ξοδεύει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ανταλλακτικά για τα φορτηγά του δήμου, ήρθε τώρα η ώρα να ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας για να κυνηγήσει τους πολίτες.

Στην επιστολή που φέρεται πως έστειλε στην αστυνομία, ο κ. Ιωσηφίδης αναφέρει πως: «το τελευταίο διάστημα (ενν. δηλαδή τα τρία τελευταία χρόνια;) παρατηρήθηκε έντονο το φαινόμενο απόθεσης κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων στα πεζοδρόμια του Δήμου Ωραιοκάστρου, χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική ή γραπτή ενημέρωση (αλήθεια, απαντάει κάποιος στο τηλέφωνο και πότε;), όπως το απαιτεί ο κανονισμός καθαριότητας του Δήμου. Επειδή οι παραπάνω πράξεις αποτελούν παράβαση του νόμου περί αυθαίρετης κατάληψης πεζοδρομίου , παρακαλούμε να εντείνετε την προσοχή σας και να προβείτε στις νόμιμες ενέργειες για την αντιμετώπιση τους και τον περιορισμό του φαινόμενου».

Δυστυχώς η αλήθεια είναι, πως το «φαινόμενο» της σημερινής διοίκησης είναι αυτό που δεν αντιμετωπίζεται με τίποτα. Πόσο μάλλον του συγκεκριμένου αντιδημάρχου. Ο οποίος μετά τη «μαγική εικόνα» των ανύπαρκτων υπηρεσιών του όλα αυτά τα χρόνια, καταφεύγει τώρα στην αστυνομία προκειμένου να αποποιηθεί των δικών του ευθυνών. Και αν η τελευταία δε βρει το χρόνο να το κάνει επειδή προέχει η ασφάλεια των πολιτών, ίσως να καταφύγει και στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Papakonstantinou,Παπακωνσταντίνου δύναμη δημιουργίας νέα προταση
Από το Γραφείο Τύπου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.