Εγκαινιάστηκε η παιδική χαρά στο Κονταξοπούλειο

Αστ. Γαβότσης: «Στόχος μας η ολοκλήρωση παιδικών χαρών, λειτουργικών και φιλικών για παιδιά
όλων των ηλικιών σε κάθε χωριό του δήμου μας»
1
Γέμισε χαμόγελα η παιδική χαρά που βρίσκεται στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα.
Πρόκειται για έναν πολύ όμορφο χώρο με δάπεδο και παιχνίδια ασφαλείας όπου οι μικροί μας φίλοι έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να αθληθούν, αλλά και να περάσουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης μαζί με τους γονείς τους.
IMG_9748
«Με μεγάλη χαρά παραδίδουμε σήμερα δύο παιδικές χαρές. Η μια αυτή εδώ στο Κονταξοπούλειο και η άλλη στην πλατεία Τζαβέλα στην περιοχή του Παλαιοκάστρου. Πρόκειται για τις δυο πρώτες πιστοποιημένες από τις 11 συνολικά οι οποίες είναι υπό κατασκευή σε όλο τον διευρυμένο δήμο», είπε στην ομιλία του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης και συμπλήρωσε: «Η συγκεκριμένη παιδική χαρά και η παιδική χαρά στην πλατεία Τζαβέλλα, όπως και όλες οι υπόλοιπες που θα παραδοθούν στο προσεχές μέλλον, πληρούν όλες τις νέες προϋποθέσεις και τις τεχνικές προδιαγραφές για τη λειτουργία τους, με πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια των παιδιών».
IMG_9747
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ευάγγελος Καραστερίου τόνισε ότι τους επόμενους μήνες θα γίνει το ίδιο που έγινε στη δημοτική κοινότητα του Ωραιοκάστρου, με Μυγδονία και Καλλιθέα να παραλαμβάνουν νέες παιδικές χαρές. «Όταν είχε γίνει πριν από πολλά χρόνια ο τεχνικός έλεγχος, καμία παιδική χαρά δεν πληρούσε τις προδιαγραφές ασφαλείας και έτσι έπρεπε να προχωρήσουμε στην ανάπλαση τους ώστε να υπάρχει αίσθημα ασφάλειας τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς του δήμου», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καραστερίου.

«Έχουμε θέσει ως στόχο δράσεις που στηρίζουν την οικογένεια, σε μια συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας της ζωής των δημοτών μας. Επιθυμούμε μία πόλη ανθρώπινη, μια πόλη φιλική και ασφαλή για τα παιδιά και τους νέους μας, και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, που βιώνουμε όλοι μας. Ευελπιστώ μέχρι τέλους της θητείας μας κάθε χωριό να έχει τη δική του παιδική χαρά. Το οφείλουμε αυτό στα παιδιά μας» τόνισε ο κ. Γαβότσης και ζήτησε από όλους
σεβασμό στα δημόσια έργα. «Η περιφρούρηση των παιδικών χαρών και ειδικότερα δημοσίων έργων είναι υπόθεση όλων μας γιατί προέρχονται από χρήματα δικά σας. Σας ζητώ λοιπόν να διαφυλάσσετε τόσο τα όργανα των παιδικών χαρών όσο και την καθαριότητα στην παιδική χαρά και στους δημόσιους χώρους γενικότερα για το καλό όλων μας», κατέληξε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργος Αρβανιτίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λάκης Σημαιοφορίδης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Πέτρος Αταμιάν, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολ. Προστασίας Κυριάκος Ιωσηφίδης, η πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων και αντιπρόεδρος της Β’ βάθμιας εκπαίδευσης Βικτώρια Γεράκη, ο δημοτικός σύμβουλος Ηρακλής Τσακαλίδης και η τοπική σύμβουλος Βάσω Λύσσα.

Τα εδέσματα που προσφέρθηκαν στους παρευρισκομένους ήταν μια ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων ΜΕΛΙ- ΜΕΛΙ και GALAXY, των φούρνων ΡΩΞΑΝΗ και ΖΥΜΩΤΟ, τα αναψυκτικά ήταν της εταιρείας ΚΕΦΙΡ ενώ τα μπαλόνια που μοιράστηκαν στα μικρά παιδιά της εταιρείας BLOW του Χρήστου Σαραμούρτση.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.