Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στο δήμο Ωραιοκάστρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης
στο δήμο Ωραιοκάστρου

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης η αντιδημαρχία Πολιτισμού του δήμου Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με την Εταιρεία Συγγραφέων Β.Ε., πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου εκδήλωση ποιητικής βραδιάς με καλεσμένους ιατρούς-ποιητές από τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια έκθεσης έργων τέχνης με ανακυκλώσιμα υλικά του εικαστικού καλλιτέχνη Γιώργου Κοσμίδη.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο ιατρός και δήμαρχος, Αστέριος Γαβότσης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Πέτρος Αταμιάν, ο πρόεδρος του Δ.Σ., Θανάσης Καρύδης και ο πρόεδρος της Εταιρίας Συγγραφέων Β.Ε., Αλέκος Δαφνομήλης, ο οποίος απένειμε στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, καθώς επίσης στον αντιδήμαρχο και στον πρόεδρο Δ.Σ. τιμητικούς επαίνους, για τη συνεισφορά τους στον πολιτισμό.
Ποιήματα των ιατρών-ποιητών απήγγειλε η ηθοποιός Νέλλυ Δελή με τη συνοδεία μουσικής, στο πιάνο από τον Γιώργο Αλεξανδράκη και στην κιθάρα από τον Νίκο Πέτρου, της Μουσικής Σχολής του Γιώργου Τομπάζη.
Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η Μαρία Ιακωβάκη.
Την οργάνωση της εκδήλωσης είχε ο Πάρης Βορεόπουλος, καθηγητής και μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων Β.Ε..
image
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.