Εκφοβισμό πριν εκλογές της Ε.Π.Σ.Μ. δηλώνει ο ΔΑΣΩ

ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Μ.

Το σωματείο μας, Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, έχει επιμελώς αποφύγει να ασχοληθεί δημόσια με όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, εξαιτίας κυρίως των επικείμενων εκλογών της Ε.Π.Σ.Μ. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας διώκεται, επειδή θεωρείται ότι η διοίκηση του συλλόγου μας δεν συμπορεύεται με αυτή της Ένωσης. Δεν μπορούμε πλέον να εξακολουθούμε να παρακολουθούμε χωρίς καμία αντίδραση, την ανοχή που επιδεικνύεται σε συγκεκριμένα σωματεία, ούτε να διακινδυνεύουν κάθε εβδομάδα η σωματική ακεραιότητα των παικτών και των υπευθύνων της ομάδας μας, αλλά και άλλων ομάδων του ομίλου.
Η χθεσινή διακοπή ενός αγώνα του ομίλου μας, έγινε μετά από παρόμοια συμπεριφορά με αυτή που είχε επιδειχθεί πριν μία εβδομάδα στη δική μας ομάδα, ενώ τα ίδια, απειλές και τραμπουκισμούς, αντιμετωπίσαμε και σε άλλη έδρα (σε χωριό πλησίον της Θεσσαλονίκης) Μάλιστα, φερόμαστε να κατηγορούμαστε για πλαστοπροσωπία σε αγώνα με αντίπαλο ομάδα που κατά κανόνα χρησιμοποιεί ικανό αριθμό «πλαστών» ποδοσφαιριστών και το πράττει ατιμώρητη, επειδή κανείς δεν τολμά να υποβάλλει ένσταση λόγω της απειλής και της χρήσης βίας, με την ανοχή της διοίκησης της Ε.Π.Σ.Μ. και των διαιτητών, που γνωρίζουν τα πάντα και δεν αντιδρούν σε τίποτα. Ίσως τους χρειάζονται για την ψήφο τους. Ο φόβος των διαιτητών σε τέτοιες συμπεριφορές είναι περισσότερο από εμφανής . Το περίεργο είναι γιατί δεν το αναφέρουν μετά τον αγώνα , ίσως όμως να έχουν αυτές τις εντολές .
Το παράδοξο με τη διοίκηση της ένωσης είναι, ότι ενώ έχουμε υποστεί αθλητική βία, απειλές και τραμπουκισμούς (εισβολή περισσοτέρων από 30 αντιπάλων φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο) κάλεσε τον Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ σε απολογία και επέβαλε την ίδια ποινή, της επίπληξης και σε μας και στους αντιπάλους.
Αξιολόγησε όμοια θύτες και θύματα.
Θαυμάστε τους !!!!!!

Στόχος ίσως της διοίκησης της ένωσης είναι οι ομάδες, που δεν συμμορφώνονται με τις εκλογικές υποδείξεις, να αναγκάζονται να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο λόγω των απειλών , της βίας και των προπηλακισμών που δέχονται, από αθλητές και φιλάθλους των αντιπάλων τους, και να τιμωρούνται μάλιστα για εγκατάλειψη αγωνιστικού χώρου .
Είμαστε αποφασισμένοι να αντιδράσουμε έντονα και νόμιμα, σε περίπτωση που συνεχισθεί αυτή η ανοχή και η έμμεση υποκίνηση της βίας και θέτουμε προ των ευθυνών της τη διοίκηση της Ένωσης. Αν δεν λάβουν αυτοί τα προσήκοντα μέτρα, θα καταγγείλουμε τους ηθικούς αυτουργούς, στον αρμόδιο εισαγγελέα και σε κάθε αρχή, ζητώντας όλοι να λογοδοτήσουν για τις παρανομίες που γίνονται ανεκτές για ψηφοθηρικούς λόγους.
Το Δ.Σ.
ΔΑΣΩ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.