Ενημέρωση απο τρεις φορείς για τα προβλήματα των επαγγελματιών

Πραγματοποιήθηκε εχθές,Τετάρτη 7/5,το απόγευμα η ενημερωτική εκδήλωση για τους επαγγελματίες του Δήμου Ωραιοκάστρου που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ωραιοκάστρου μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναπτύχθηκαν θέματα για το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το ΓΕ.Μ.Η, το νέο επιμελητήριο, καθώς και για τα τοπικά προβλήματα των επιχειρήσεων της περιοχής,όπως το θέμα του παρκινγκ,του κυκλοφοριακού έγιναν προτάσεις για ανάπτυξη του καταναλωτικού κοινού και πολλές ακόμη ιδέες που χρειάζονται επιμονή και υπομονή για την ανάδειξη του Ωραιοκάστρου.
Απο το Επαγγελματικού Επιμελητηρίου αναπτύχθηκαν θέματα απο τον β’ αντιπρόεδρο του ΕΕΘ Κλεόβουλος Θεοτόκης, τον φοροτεχνικός Γιάννης Δόβελος και τον ασφαλιστικός σύμβουλος Ιωάννης Σωπασής. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου,Μιχάλης Ζορπίδης,δήλωσε την αμέριστη υποστήριξη του στον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου.
Δυστυχώς όμως για μια ακόμη φορά ο επαγγελματικός του Ωραιοκάστρου δεν έδωσε το παρόν σε θέματα που τον αφορούν άμεσα. Ο καθένας προσπαθεί να βρει λύσεις μόνος του στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει και την ευκαιρία να δημιουργηθεί μια δυναμική ομάδα με τους θεσμούς που τον εκπροσωπεί την απαξιώνει.
Η απαξίωση αυτή εχθές δεν είχε αντίκτυπο μονο στους τοπικούς θεσμούς μας αλλα και στο εκπροσώπους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης,που οι άνθρωποι πραγματικά απόρησαν,αλλα προσπάθησαν να τη δικαιολογήσουν με την αιτιολογία της ψυχικής κούρασης που πλέον εχει καταβάλει του επαγγελματίες,παγίδα μεγάλη για μέλλον τους!
image
image
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.