«Εξάρτηση από ουσίες, αλκοόλ και τζόγο» το θέμα της εισήγησης του Λαϊκού Πανεπιστημίου

«Εξάρτηση από ουσίες, αλκοόλ και τζόγο» το θέμα της εισήγησης του Λαϊκού Πανεπιστημίου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η επόμενη εισήγηση του Λαϊκού Πανεπιστημίου που συνδιοργανώνει ο δήμος Ωραιοκάστρου με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης». Το θέμα της εισήγησης είναι: «Εξάρτηση από ουσίες, αλκοόλ και τζόγο» με εισηγητή τον υπεύθυνο του Κέντρου Απεξάρτησης «ΟΑΣΙΣ», Δαμιανό Δουίτση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα μαθήματα του Λαϊκού Πανεπιστημίου θα πραγματοποιούνται μία φορά τον μήνα για ένα τρίωρο (από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ) στο κτίριο «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους τους δημότες στους οποίους, με την ολοκλήρωση των εξαμήνων θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης ενώ δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό.
Ανοιχτό,πανεπιστήμιο,λαϊκό,anoixto,panepistimio,laiko,
img_6624
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.