Εξώδικο κατα της δημοσιογραφίας απο τον Φ.Φουντουκίδη

Εξώδικο δέχθηκε το oraiokastro24 από τον κ. Φουντουκίδη Φωκίωνα,το οποίο ζητάει την αφαίρεση του άρθρου που παρουσιάζεται ως εμπλεκόμενος σε κύκλωμα που εξαπατούσε ανυποψίαστους συνεργάτες με σκοπό την οικονομική του ανταμοιβή.
Την ανακοίνωση αυτή εξέδωσε ο εισαγγελέας στις 10/8/15 με παραγγελία να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία των εμπλεκομένων,μέσω δελτίου τύπου της αστυνομίας.
Το oraiokastro24 αναδημοσίευσε το άρθρο, από άλλο site,το οποίο και κατέβασε απο το διαδύκτιο,όπως παράγγειλε ο εισαγγελέας,στις 21/8/15 αντί στις 17/8/15,εκ παραδρομής λόγω τεχνικού κωλύματος.
Ψευδώς αναφέρεται ο εξώδικος δηλών ότι υπάρχει ακόμη.
Το oraiokastro24 αναδημοσίευσε και δεν υιοθέτησε το εν λόγω άρθρο.
Σήμερα δεν υπάρχει πουθενά αναρτημένο. Το μόνο άρθρο που υπάρχει είναι η απαντητική επιστολή του κ.Φουντουκίδη,όπως ο ίδιος ζήτησε από εμάς και όχι μόνο να αναρτήσουμε.
Σας επισυνάπτουμε και τις ανάλογες φωτογραφίες οι οποίες πιστοποιούν τα γραφόμενά μας:
image
image
Μένουμε έκπληκτοι από την κίνηση του κ. Φουντουκίδη Φωκίωνα, ο οποίος γνωρίζει καλά τα δημοσιογραφικά δρώμενα,ως καταξιωμένος δημοσιογράφος που είναι και αναρωτιόμαστε αν ανάλογο εξώδικο δέχθηκαν όλα τα sites και οι εφημερίδες που δημοσίευσαν την εν λόγω ανακοίνωση ,όπως επίσης αν ανάλογο εξώδικο δέχθηκε και το γραφείο τύπου της αστυνομίας και ο εισαγγελέας που εξέδωσε παραγγελία της ανάρτησης αυτής.
Σας παραθέτουμε το εξώδικο:
image
image
imagen
image
image
image
image

vendo

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λυπάμαι αλλα αν πιστευετε οτι δημοσιογραφία ειναι η αφιλτραριστη αναπαραγωγη οποιουδηποτε δημοσιεύματος, τοτε μαλλον εχετε λανθασμενη αποψη περι δημοσιογραφίας. Ο Φ. Φουντουκίδης εχει αποδειξει εδω και δεκαετίες οτι ειναι δημοσιογραφος με ήθος απο αυτους που σπανιζουν δυστυχως στις μέρες μας. Καλα θα κανουν λοιπον καποιοι νεοκοποι “δημοσιογραφοι” να ασχοληθουν με την ιστορια και το εργο αυτου του ανθρωπου, μπας και αντιληφθουν τι θα πει δημοσιογραφια…

  2. Ειλικρινά δε περίμενα ποτέ να ασχοληθείτε με ένα τόσο γελοίο θέμα που όλοι ξέρουμε ότι έχει καθαρά πολιτικές διαστάσεις. Δε περίμενα ποτέ οτι σε μια κλειστή κοινωνία όπου υποτίθεται ζούμε όλοι μαζί και αλληλοβοηθιόμαστε να αντιμετωπιστεί έτσι αυτό το τόσο ευαισθητο θέμα που μόνο σκοπό έχει να διασύρει την εικόνα του πιο έντιμου δημοσιογράφου που έχω γνωρίσει μέχρι σήμερα, που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια την αξία του με τη μαχητικότητα του και πρώτα απ ολα με το ήθος του. Γίναμε ξαφνικά κι εμεις δημοσιογράφοιι που απλά έτυχε να έχουμε στα χέρια μασ ένα μέσο, και το παίζουμε μικροί θεοί και κρίνουμε κι αφήνουμε τον καθε ασχετο να κατηγορεί στο βωμο της δημοκρατιας και της ενημέρωσησ!!!! Ακούμε μια σαχλαμάρα και την αναδημοσιευουμε χωρις καν να τσεκάρουμε αν ισχυει,Καμία ευαισθησια. Και μετα τι; Ουτε καν μια δημόσια συγνώμη για ένα πρόσωπο που γνωριζουμε όλοι προσωπικά λιγο πολυ λογο της ιδιότητας του και ξέρουμε πολυ καλα οτι δεν θα μπορούσε ποτε να ειναι ούτε κλέφτης, ουτε απατεώνας.Αντιθέτως αντί να τελειώσει όλη αυτή η ιστορια που συντομα θα αποδειχθεί φιάσκο και είμαι απολύτως βέβαιη γι αυτο, συνεχίζεται!!! και ποστάρετε, και σχολιάζετε, και επιτρέπετε στους ανίδεους να βρίζουν αδιακρίτως χωρίς να γνωρίζουν καν πρόσωπα και γεγονότα. Μα είνα αυτο δημοκρατία;; Κι εσεις πως το επιτρέπετε;; Και αυτή η ριμάδα η συνείδηση σας που στο καλο πάει; Πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας να αναλαμβάνουμε την ευθύνη των λογων μας και των πραξεων μας. Οι ανθρώπινες σχέσεις και οι λέξεις έχουν χάσει τον σεβασμό που τους αξίζει. Κάποιοι άνθρωποι όμως αγωνίζονται καθημερινά για να τον διεκδικήσουν. Αφήστε τους ήσυχους

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.