Επίσημη ανακοίνωση αστυνομίας για το χθεσινό συμβάν

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το χθεσινό συμβάν στο κέντρο φιλοξενίας ΦΕΣΣΑ

“Βραδινές ώρες χθες (16-10-2016), στο 3ο χλμ Παλαιάς Συμμαχικής Οδού, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 76χρονος ημεδαπός, παρέσυρε τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 32, 9 και 12 ετών (γυναίκα, αγόρι, κορίτσι αντίστοιχα), με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δύο πρώτων και τον ελαφρύ τραυματισμό της τρίτης.

Με αφορμή το δυστύχημα, ομάδα ατόμων από δομή φιλοξενίας που βρίσκεται στην περιοχή, επιτέθηκαν κατά του 76χρονου οδηγού και αστυνομικών που τον είχαν συλλάβει, έθεσαν φωτιά στο όχημα του, ενώ προκάλεσαν φθορές σε τρία ακόμα οχήματα ( ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. και Ι.Χ.Ε.) και επιτέθηκαν κατά πληρώματος Ε.Κ.Α.Β. και ενισχυτικών αστυνομικών δυνάμεων, που κατέφθασαν στο σημείο.

Τραυματίστηκαν ο 76χρονος οδηγός, δύο μέλη του πληρώματος του Ε.Κ.Α.Β και δυο αστυνομικοί .

Προανάκριση για τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος ενεργείται από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ενώ για τα μετέπειτα συμβάντα από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.”

Ο οδηγός του ΙΧ βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο και αναμένεται η κατάθεσή του μόλις θα είναι σε θέση.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.