Επιδοτούμενα προγράμματα πληροφορικής

Ανακοινώθηκε ο νέος κύκλος του επιμορφωτικού προγράμματος ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων εκμάθησης υπολογιστών με σκοπό την απόκτηση πιστοποιητικών από φορέα του ΕΟΠΠΕΠ (Υπ. Παιδείας) για προκηρύξεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ. Το πρόγραμμα αφορά Ανέργους & Φοιτητές του νομού θεσσαλονίκης.
Υπολογιστες

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

– Παρακολούθηση ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων και για τις 6 διδακτικές ενότητες με χρονική διάρκεια έως 3 μήνες.

– Το πιστοποιητικό δεν χρειάζεται ανανέωση, ισχύει δια βίου.

– Δωρεάν επανεξετάσεις σε περίπτωση αποτυχίας

– Οι συμμετέχοντες του προγράμματος επιλέγουν το ωράριο και τις ημέρες παρακολούθησης των μαθημάτων.

– Για τους φοιτητές δικαίωμα παγώματος του προγράμματος για την περίοδο της εξεταστικής

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ

Δικαιούχοι για συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων πληροφορικής είναι οι κάτοχοι κάρτας Ανεργίας (σε ισχύ) και οι Φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (απαιτείται επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας / πάσο).

Δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα παρακάτω

Ημερομηνίες έναρξης: 7/8, 8/8, 9/8, 10/8, 17/8, 19/8, 21/8, 22/8, 23/8, 24/8, 25/8, 28/8

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα μπορεί να διαρκέσουν, αναλόγως το επίπεδο γνώσεών σας, έως και 3 μήνες από την ημερομηνία έναρξης.

ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ο φορέας που αναλαμβάνει την εκτέλεση των μαθήματων είναι το ΚΔΒΜ Υδρόγειος το οποίο βρίσκεται Παπαναστασίου 150(Στάση Γήπεδο Άρη, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνεχή καθοδήγηση από εγκεκριμένους εκπαιδευτές υψηλής κατάρτισης, σε ευέλικτα ωράρια από Δευτέρα – Παρασκευή (πρωί έως βράδυ 10:00-21:00)

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Τις εξετάσεις για την πιστοποίηση αναλαμβάνει ο φορέας GLobalCert εγκεκριμένος από ΕΟΠΠΕΠ (με εξεταστικό σύστημα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Πειραιώς), αναγνωρισμένο από ΕΣΥΔ, αναγνωρισμένο σε 151 χώρες. Τα παράβολα συμμετοχής στις επίσημες εξετάσεις επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες του προγράμματος και είναι 30 ευρω/ενότητα εξέτασης και έκδοσης πιστοποιητικού, 70 ευρω κάρτα δεξιοτήτων. Το πιστοποιητικό είναι αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ και κατάλληλο για μεταπτυχιακά, προκηρύξεις και μετατάξεις σε Ελλάδα & εξωτερικό και έχει δια βίου ισχύ. Για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος η συμμετοχή στις επίσημες εξετάσεις για τουλάχιστον τρεις ενότητες είναι υποχρεωτική.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.