Επιστολή παραίτησης Ευάγγελου Κανταρτζή

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ

Προς: Πρόεδρο Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας,
κ. Ιωσηφίδη Κυριάκο

Έπειτα από την τελευταία σύγκληση του Οργάνου στις 4 / 1 / 2017 για την προετοιμασία του Δήμου και των συμπολιτών μας από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει τον τόπο μας τις προσεχείς ημέρες, δέχτηκα ανοίκεια και υβριστική επίθεση από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Καρύδη Αθανάσιο και για το λόγο αυτό δηλώνω την παραίτηση μου από μέλος αυτού του Οργάνου. Είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο ο κ. Καρύδης παρουσία σας, του Δημάρχου, εκπροσώπου του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, Αντιδημάρχων και εκπροσώπων των εργαζομένων, απευθυνόμενος σε μένα να μου υποδεικνύει δύο φορές τα γεννητικά του όργανα λέγοντας ότι έχει γραμμένη εκεί τη διάθεση μου για προσφορά. Το γεγονός πως ούτε εσείς, αλλά ούτε και κάποιο άλλο μέλος της διοίκησης δεν αντέδρασε για να επαναφέρει τον κ. Καρύδη στην κοσμιότητα και να με προστατέψετε ως το μόνο παριστάμενο μέλος της αντιπολίτευσης αποκαθιστώντας την ευπρέπεια που έχουμε υποχρέωση να διακρίνει τις σχέσεις μας, δείχνει ότι αποδέχεστε αυτές τις συμπεριφορές και τις πρακτικές. Σε μία αναμενόμενη σοβαρή επικίνδυνη καιρική επιδείνωση που μπορεί να επιφέρει τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών, εσείς έχετε την πολυτέλεια και την αλαζονεία να απομακρύνετε όποιον θέλει με ανιδιοτέλεια να προσφέρει. Το ανησυχητικότερο και λυπηρότερο είναι ότι αυτή η συνεδρίαση έληξε χωρίς ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της επικίνδυνης κατάστασης.
Επειδή υπό τις παρούσες συνθήκες δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό το Όργανο, σας παρακαλώ να κάνετε δεκτή την παραίτηση μου. Ελπίζω έστω και έτσι να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε για το καλό των πολιτών και του τόπου μας.
Κανταρτζης

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.