ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Πέρασαν και από το γήπεδο του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ τα κορίτσια του ΚΕΡΑΥΝΟΥ όπου και επικράτησαν με 3-1 σετ επί της ομώνυμης ομάδας .
Χωρίς να πιάσουν καλή απόδοση , με πολλά λάθη , δυσκολεύτηκαν στο 1ο και 2ο σετ από την μαχητική ομάδα του Μ Αλεξάνδρου και τελικά τα κέρδισαν με 25-23 και 25-16 .
Ίδια εικόνα και στο 3ο σετ , χωρίς συγκέντρωση η ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ , δεν αντέδρασε σε κανένα σημείο του με αποτέλεσμα ο Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ να το κερδίσει με 25-20 .
Η συνέχεια άνηκε στην ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ , που ανέβασε λίγο την απόδοση του , βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς και χωρίς να παίξει σπουδαίο βόλλει , πήρε από την αρχή το προβάδισμα και επικράτησε εύκολα με 25-16 κερδίζοντας και τους 3 πόντους της νίκης .

Επόμενος αγώνας του ΚΕΡΑΥΝΟΥ στο Κονταξοπούλειο για το πρωτάθλημα την Κυριακή 23/11 με αντίπαλο τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΤΡΙΑΔΙΟΥ , ενώ θα μεσολαβήσει ο αγώνας Κυπέλλου , την Τρίτη 18/11
στις 21,30 με αντίπαλο τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ

Τα σε 23-25 16-25 25-20 16-25
Κεραυνός: (Γ. Ακριτίδης) Φουτσιτσάκη (λ) , Παπαβραμίδου, Τορλαχίδου, Παπαζαχαρίου, Πατσάνη, Βεργή, Καντούρη, Δεληγιαννίδου, Μπαϊρακτάρη(λ) , Μποσταντζόγλου, Τσαπαρίδου, Πανταζή.

Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Αλ. Καμπερίδης) Μπούτου , Δέδα , Παπανικολάου , Τσαφέρη Μ , Τσαφέρη Κ .Παπαδοπούλου , Λαγοπούλου , Μορφούλαοσχώφ , Σαλταφερίδου . Μητσοπούλου , Ζαπαντζή.


Κεραυνός Ωραιοκάστρου
Volleyball Team
Ο σύλλογος που επενδύει στα παιδιά του Ωραιοκάστρου

Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο
57013 Ωραιόκαστρο
Τηλ. 2310697572
Ώρες Γραμματείας ΔΕ-ΠΑ 18-21:00

Facebook : www.facebook.com/keraunos.volleyball
Url : keraunos-volleyball.blogspot.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.