Εργαστήρι Παιδικής Χορωδίας “Σολ”

Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ «ΣΟΛ»
Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Αύριο, Τρίτη 16/9, στις 6-7:30 μ.μ. και κάθε Τρίτη την ίδια ώρα, στην αίθουσα προβών στον όροφο του Πνευματικού μας Κέντρου (πίσω από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου) ξεκινούν οι πρόβες του Εργαστηρίου Παιδικής Χορωδίας “Σολ” της Ενορίας μας.
Το Εργαστήρι Παιδικής Χορωδίας είναι μία σοβαρή προσπάθεια μύησης των παιδιών μας ηλικίας 8 έως 18 ετών, αγοριών και κοριτσιών, στον κόσμο της χορωδιακής μουσικής. Μέσα από τη συμμετοχή, τα παιδιά διδάσκονται, με ευχάριστο τρόπο αλλά με μεθοδικότητα, το χορωδιακό τραγούδι και αποκτούν ανεπανάληπτες εμπειρίες, καθώς το αποτέλεσμα, το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να το προβάλλουν και στο ευρύ κοινό, μέσα από συμμετοχές σε συναυλίες στο Ωραιόκαστρο αλλά και εκτός, τους ανταμοίβει. Επίσης, κοινωνικοποιούνται με ένα ξεχωριστό τρόπο και αποκτούν την αίσθηση της ομαδικότητας και της συνεργασίας, μέσα σε ένα όμορφο και υγιές περιβάλλον.
Υπεύθυνη του Εργαστηρίου Παιδικής Χορωδίας “Σολ” είναι η εκπαιδευτικός μουσικής -με μεγάλη εμπειρία και στη χορωδιακή μουσική- και υποδιευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, κ. Άννα Γεράση. Το Ε.Π.Χ. “Σολ” θα δέχεται νέα μέλη έως τις 14 Οκτωβρίου. Μπορούν να συμμετάσχουν αγόρια και κορίτσια από 8 έως 18 ετών, δεν απαιτείται γνώση μουσικής και σχετικά με τις φωνητικές δεξιότητες, αυτές θα διερευνηθούν και θα αναδυθούν με τη συμμετοχή. Σκοπός είναι η δημιουργία ενός σοβαρού, ποιοτικού και συνάμα ανοικτού σε όλους σχήματος με παρουσία στα πολιτιστικά πράγματα εντός και εκτός τειχών. Σας περιμένουμε με χαρά στο φιλόξενο Πνευματικό μας Κέντρο!
Πληροφορίες στο 697 619 3473.
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.