Ετοιμάζει νέο smartphone η Motorola;

[ad_1]

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά αν αληθεύουν τα όσα ανέφερε ο CEO της Lenovo, Yang Yuanqing, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ZUK Z2 Pro πριν λίγες ημέρες, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε ένα νέο smartphone από την Motorola τις επόμενες ημέρες! Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο CEO της εταιρείας επιβεβαίωσε με κάθε επισημότητα ότι στις 9 Ιουνίου θα αποκαλυφθεί μια νέα συσκευή της Motorola, χωρίς να δίνει κάποια επιπρόσθετα στοιχεία ή τεχνικά χαρακτηριστικά.

motorola-logo

Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαμε ακούσει πολλές πληροφορίες και φήμες για ένα πλήθος επερχόμενων συσκευών της Motorola, συμπεριλαμβανομένων των Moto X3, Moto G4 και Moto G4 Plus. Για το Moto G4, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εμφανίστηκε σε πολλές διαρροές το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με αυτές έρχεται με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μέρος. Ωστόσο δεν μπορούμε να διατυπώσουμε με ασφάλεια την άποψη ότι η λέξη «συναρπαστικό» που χρησιμοποίησε ο CEO για να περιγράψει τη νέα συσκευή που καταφθάνει, αρμόζει για το Moto G4, από τη στιγμή μάλιστα που λέγεται ότι θα εντάσσεται στην κατηγορία μεσαίου κόστους. Μάλλον, η αναφορά του CEO και ο χαρακτηρισμός απευθυνόταν στο Moto X.

Έχουν περάσει πλέον έξι μήνες από τότε που η Motorola ανακοίνωσε μια νέα συσκευή smartphone, το Droid Turbo 2, επομένως η εταιρεία είχε αρκετό χρόνο να αναπτύξει ένα νέο smartphone και να μας το παρουσιάσει. Τι λέτε; Θα δούμε κάτι νέο από την θρυλική εταιρία;

The post Ετοιμάζει νέο smartphone η Motorola; appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.