Ευκαιρίες επιχειρηματικής συνεργασίας με κινεζικές επιχειρήσεις

[ad_1]

Ενδιαφέρον για ανάπτυξη συνεργασίας με κυπριακές επιχειρήσεις έχει εκφράσει το EU Project Innovation Centre (EUPIC), που αποτελεί επιχειρηματική θερμοκοιτίδα και πλατφόρμα καινοτομίας μέσω της οποίας προωθείται η εμπορική, επενδυτική και τεχνολογική συνεργασία και η μεταφορά τεχνολογίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κίνας. Το EUPIC προσφέρει, στα αρχικά στάδια, μια σειρά υπηρεσιών προς επιχειρήσεις που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην Κίνα και περιλαμβάνουν κάλυψη αναγκών στέγασης, συνεδριακής υποδομής, εγγραφής εταιρειών, συμβουλευτικές υπηρεσίες, υποστήριξη για κατοχύρωση διανοητικής ιδιοκτησίας, νομικές υπηρεσίες, διευκολύνσεις σε θέματα εφοδιαστικής αλυσίδας και δασμολογίου, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού καθώς και υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, το EUPIC διοργανώνει για ενδεκάτη χρονιά την έκθεση «EU-China Business and Technology Cooperation Fair», το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 28 Οκτωβρίου με 1 Νοεμβρίου 2016 στην πόλη Chengdu και από τις 2 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Νοεμβρίου 2016 στην πόλη Qingdao. Η εκδήλωση φιλοδοξεί να φέρει σε επαφή ευρωπαϊκές με κινεζικές επιχειρήσεις, συστάδες επιχειρήσεων καθώς και εμπειρογνώμονες και διαμορφωτές πολιτικής στους τομείς της πληροφορικής και των επικοινωνιών, της βιοτεχνολογίας, της ενέργειας και του περιβάλλοντος, των νέων υλικών και της βιομηχανικής κατασκευής καθώς και της ναυπηγικής για ανάπτυξη επιχειρηματικής συνεργασίας. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του EUPIC στη διεύθυνση: www.eupic.org.cn.

The post Ευκαιρίες επιχειρηματικής συνεργασίας με κινεζικές επιχειρήσεις appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.