Ευχαριστίες απο τον Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ
ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
image

Με τη ευκαιρία της ολοκλήρωσης του δεύτερου κύκλου λειτουργικών, πνευματικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, η Ενορία μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει πρόσωπα και θεσμούς που στήριξαν το έργο της, από τον Ιανουάριο μέχρι και το Πάσχα.
Ευχαριστούμε θερμά:
• Όλους τους συντελεστές της φιλανθρωπικής μουσικής βραδιάς που διοργανώθηκε στις 6/2 με τον τίτλο «Τραγουδώντας την Αγάπη 2015», μουσικούς, τραγουδιστές, υποστηρικτές, χορηγούς και φυσικά το κοινό που μας τίμησε με την παρουσία του.
• Τους ενορίτες μας, που στήριξαν αυτό το διάστημα τις έκτακτες δισκοφορίες των κυριακάτικων θ. Λειτουργιών που είχαν στόχο την προμήθεια πετρελαίου για τις ανάγκες της εκκλησίας μας και του Πνευματικού μας Κέντρου, την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες της Τράπεζας Τροφίμων της Ενορίας και την οικονομική ενίσχυση συμπολιτών μας με ιδιαίτερες ανάγκες επιβίωσης και ιατρικής φύσεως.
• Τα παιδιά της νεοσύστατης ομάδας ρομποτικής “Roboactivators of Oreokastro” για τη συμμετοχή τους στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής FLL Greece τον Μάρτιο στο Νόησις, καθώς και τους προπονητές, τους γονείς και τους χορηγούς.
• Τον κ. Στυλιανό Κυριακίδη, για την άμισθη εξυπηρέτηση του ψαλτικού αναλογίου της Ενορίας, τις καθημερινές ακολουθίες, κατά τη διάρκεια αυτού του τριμήνου και ιδιαίτερα της Μ. Τεσσαρακοστής, όπως επίσης και τον κ. Διαμαντή Αμοιρίδη.
• Τους ψαλτικούς χορούς των δύο αναλογίων της Ενορίας και ιδιαίτερα τον πρωτοψάλτη μας Δρ. Αντώνιο Κωνσταντινίδη και τον λαμπαδάριο κ. Αθανάσιο Παγιούλα αλλά και σε όλους τους δομέστιχους και ισοκράτες που πλαισιώνουν τους χορούς, για την εξαιρετική, όπως πάντα, απόδοση των εκκλησιαστικών ύμνων, ιδιαίτερα της Μ. Τεσσαρακοστής και της Μ. Εβδομάδας.
• Τη Γυναικεία Χορωδία Eu Choralis, τους ψαλτικούς χορούς, όλους τους καλεσμένους καλλιτέχνες-μουσικούς, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές, τους φροντιστές, τους τεχνικούς φωτισμών και κυρίως τους εμπνευστές, Δρ. Αντώνιο Κωνσταντινίδη, μουσικολόγο και κ. Άννα Γεράση, εκπαιδευτικό μουσικής στο 1ο Δημοτικό Ωραιοκάστρου, της μοναδικής συναυλίας-αφιέρωμα στο θείο Πάθος που δόθηκε στις 31/3 μέσα στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, με τίτλο «Το Μέλος του Πάθους-Από την Ανατολή στη Δύση». Η συναυλία γνώρισε μεγάλη επιτυχία και αποτέλεσε σταθμό άνευ προηγουμένου για τα πολιτιστικά πράγματα του τόπου μας. Ευχαριστούμε, δε, και το μουσικόφιλο κοινό που κατέκλυσε το χώρο του Ναού, τιμώντας τον κόπο τον συντελεστών με την παρουσία τους και τα κολακευτικά σχόλια. Επισημαίνουμε ότι η συναυλία δεν επιβάρυνε καθόλου τον ενοριακό κορβανά καθώς όλη η οργάνωση υπήρξε προϊόν εθελοντικής συμμετοχής και εργασίας καθώς και ελάχιστων χορηγιών.
• Τους ενορίτες μας και όχι μόνο που πρόσφεραν ικανές ποσότητες τροφίμων για τα πλούσια πασχαλινά δέματα της Ενοριακής Τράπεζας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα εκείνους τους ανώνυμους συνανθρώπους μας που δαπάνησαν αρκετά χρήματα για να γεμίσουν οι καταψύκτες μας με κρέας, τα κρεοπωλεία της Ενορίας μας «Αφοί Στεφανίδη», «Σάκης» και «Ματσούκης» για τις προσφορές τους, την Αντιδημαρχεία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου, την Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου & Φίλων καθώς και τα παιδιά του 1ου Λυκείου Ωραιοκάστρου και τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου για τη συλλογή τροφίμων. Ευχαριστούμε και τις καλές διακόνισσες που διακονούν το συνάνθρωπο ετοιμάζοντας αθόρυβα τα προς διανομή δέματα της Τράπεζας Τροφίμων, για τον κόπο και το χρόνο που καταβάλουν.
• Το Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Αστέριο Γαβότση για την προσωπική στήριξή του στις ανάγκες που προκύπτουν από το Κοινωνικό Έργο της Ενορίας μας.
• Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και τους κ. κ. Αστέριο Παππά, Ελευθέριο Γιαρεντζίδη, Νικόλαο Παπαδόπουλο και Διονύσιο Καμαρινόπουλο για το έργο τους ιδιαίτερα στις απαιτητικές ημέρες της Μ. Τεσσαρακοστής και της Μ. Εβδομάδας. Επίσης όλες τις κυρίες που διακονούν στο Ναό και στο Πνευματικό Κέντρο.
• Τους Αναγνώστες του Ναού μας κ. κ. Αλέξανδρο Καϊσίδη, Μιχαήλ Κουτσίδη και Σοφοκλή Καλώνη, όλους τους διακονητές του ι. Βήματος και τα παιδιά που συμμετέχουν στις ακολουθίες.
• Τα αρτοποιεία «Αρχονταρίκι» και «Μελι-Μελί», την κάβα «Μούσες», τα ανθοπωλεία «Σόνια Χριστινάκη» και «Γιάννης», τον Γιάννη Συμεωνίδη και το «Άλσος Catering», και το συνεργείο αυτοκινήτων και ελαστικών του κ. Λευτέρη Μανωλάκη, στο δρόμο Λητής-Σερρών, για την υποστήριξή τους.
• Τη συνεργάτιδα κ. Μαργαρίτα Παπαδοπούλου και τα κορίτσια που στάθηκαν ως μυροφόρες στον φετινό Επιτάφιο της Ενορίας μας καθώς και όλο τον κόσμο που συμμετείχε στην περιφορά για την άψογη στάση τους, παρόλο το τεράστιο πλήθος.
• Το νεωκόρο κ. Κώστα και τους βοηθούς, κ. Βούλα, κ. Νίτσα και κ. Ολυμπία για την εξαντλητική εργασία τους ώστε να επικρατεί στο Ναό μας απόλυτη ευταξία και καθαριότητα, κυρίως τις δύσκολες μέρες της Μ. Εβδομάδας. Ευχαριστούμε και όλους όσους συμπαραστάθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο και επικουρικά στην εργασία του προσωπικού του Ναού μας.
• Τα τοπικά ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. για την προβολή των δράσεων της Ενορίας μας.
• Όλους όσους εκ παραδρομής δεν αναφέρουμε στο παρόν ευχαριστήριο, τους ευχαριστούμε και ζητούμε να μας συγχωρήσουν.

Οι ποικίλες δραστηριότητες συνεχίζονται στην Ενορία μας!
Πρώτη στάση η πανήγυρη της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας Πορταΐτισσας, της Εφόρου της Ενορίας μας και Προστάτιδας του Δήμου Ωραιοκάστρου, που θα γιορτάσουμε στις 2 & 3 Μαΐου, καθώς και οι πολύ ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις.
Θα επανέλθουμε με νέο δελτίο τύπου.
Μπορείτε να ενημερώνεστε:
• facebook: Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου
• twitter: Ι.Ν.Κ.Θ.Ωραιοκάστρου
• wordpress: koimisitheotokouoraiokastrou.wordpress.com
• e mail: [email protected]
• Τ. 2310 696296

Χριστός Ανέστη!
Κοιμήσεως της Θεοτόκου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.