Ευχαριστίες δημάρχου Ωραιοκάστρου

Ευχαριστίες Αστ. Γαβότση μετά την έγκριση του οικονομικού απολογισμού και του ισολογισμού του δήμου για το 2016
Δήμαρχος,Γαβότση,
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης προέβη στην παρακάτω δήλωση μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κατά τη διάρκεια του οποίου εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός και ο ισολογισμός του δήμου για το 2016:

«Μετά την έγκριση του οικονομικού απολογισμού εσόδων-εξόδων, του ισολογισμού, των αποτελεσμάτων χρήσεως και της έκθεσης της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου για το 2016 από το δημοτικό συμβούλιο θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για τα αποτελέσματα αυτά που αντικατοπτρίζουν πλήρως την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τη διοίκησή μας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, για εξυγίανση των οικονομικών του δήμου Ωραιοκάστρου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον πρώην αντιδήμαρχο Διοικητικού, Οικονομικού και Προγραμματισμού Ηρακλή Τσακαλίδη όσο και τον νυν αντιδήμαρχο Παναγιώτη Κοϊτσίδη που συνέχισε το έργο του πρώην αντιδημάρχου.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικονομική υπηρεσία του δήμου που βοήθησε στο έργο της διοίκησης. Όλοι μαζί πετύχαμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το δήμο και τους δημότες μας».

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.