Ηλεκτρονικές αγορές μέσω της εφαρμογής chat ανακοινώσε η Viber

[ad_1]

viber

Μια νέα αγοραστική εμπειρία λανσάρει η Viber η οποία αναμένεται να επαναπροσδιορίσει το ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω φορητών συσκευών, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους μέσα από την εφαρμογή στην οποία αφιερώνουν ήδη τον περισσότερο χρόνο τους: το chat. Αυτή η καινοτομία θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας νέας πορείας της εταιρείας από την ανταλλαγή μηνυμάτων στη δημιουργία εξελιγμένης πλατφόρμας που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες και θα προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών μέσω φορητών συσκευών.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα (Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017), η Viber, που είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο,  θα λανσάρει στις αρχές Μαρτίου μία νέα υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου που θα επιτρέπει στους χρήστες να βρουν τα προϊόντα και τις μάρκες που τους ενδιαφέρουν, απευθείας μέσω των chat extensions.

Συγκεκριμένα, η νέα αυτή υπηρεσία θα λανσαριστεί την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017, και θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν τις αγορές τους επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία εμπορικών σημάτων και προϊόντων. Οι χρήστες, πατώντας απλά ένα κουμπί στην οθόνη μηνυμάτων του Viber, θα εισέρχονται σε μια μεγάλη λίστα από κορυφαία εμπορικά σήματα, από τα οποία θα μπορούν να ενημερωθούν για νέα προϊόντα, να μοιραστούν εικόνες και πολλές πληροφορίες μέσω chat, να λάβουν άμεσα σχόλια από τους φίλους τους ή να συζητήσουν απευθείας με την εταιρεία και αν χρειαστεί να μεταβούν στην ιστοσελίδα της ή στην αντίστοιχη εφαρμογή για να ολοκληρώσουν την αγορά.

Ο άμεσος αυτός τρόπος αγορών (instant shopping) θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ μόνο σε έκδοση beta και θα λανσαριστεί σταδιακά σε όλο τον κόσμο έως το τέλος του χρόνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη δημιουργία της επαναστατικής αυτής υπηρεσίας, η Viber άντλησε τεχνογνωσία από τη μητρική εταιρεία, τη Rakuten, κολοσσό στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως.

The post Ηλεκτρονικές αγορές μέσω της εφαρμογής chat ανακοινώσε η Viber appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.