Η γενική συνέλευση του Ε.Σ.Ω.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα,22/3/15,η γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου με 17 μέλη απο τα 30 οικονομικά τακτοποιημένα.
Ο αριθμός και παλι μικρός μπροστά στον αριθμό των καταστημάτων που απαρτίζουν τον ενιαίο δήμο Ωραιοκάστρου.
Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω. κ.Ιακωβίδης Βασίλης παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό και τον απολογισμό δράσης του συλλόγου οι οποίοι υπέρ ψηφίστηκαν απο τα μελη της γενικής συνέλευσης.
Εγινε εκτενής διάλογος για το φλέγον θέμα της οδού Λ.Δημοκρατίας
και για το θέμα του παρκαρίσματος.
Οι καταστηματάρχες έχουν τοποθετηθεί με προτάσεις
και άλλη φορά για αυτα τα θέματα και με έγγραφο προς τον δήμο μέσω του Ε.Σ.Ω.
Στο θέμα της προκήρυξης πρόωρων εκλογών το ΔΣ του Ε.Σ.Ω. εξήγησε οτι ο μόνος λόγος που έθεσαν στην γενική συνέλευση το θέμα αυτό είναι ενα πρόγραμμα επιδοτούμενο το οποίο ειναι να τρέξει μέσα στους επόμενους μήνες και επειδή τον Ιούνιο λήγει η θητεία του ΔΣ πρότειναν να γίνουν τώρα εκλογές με σκοπό το νέο ΔΣ να τρέξει και να λήξει το πρόγραμμα αυτό. Ομόφωνα όμως η γενική συνέλευση δήλωσε τη στήριξη της στα μελη του ΔΣ και είπε οτι δεν θέλει να πραγματοποιηθούν τώρα εκλογές και θα επιθυμούσαν οταν γίνουν οι εκλογές να είναι υποψήφιοι ξανά τα άτομα που απαρτίζουν το σημερινό ΔΣ. Πρότειναν οταν βγει το συγκεκριμένο πρόγραμμα να το υλοποιήσουν οποίοι ειναι στην διοίκηση του Ε.Σ.Ω.
Αξιοσημείωτη ήταν η τοποθέτηση καταστηματάρχη ο οποίος ζήτησε απο τα μελη του ΔΣ να βγαίνουν τακτικά στα καταστήματα και να ζητά την ετήσια συνδρομή,απάντηση έδωσαν τα υπόλοιπα μελη της γενικής συνέλευσης σε αυτή την τοποθέτηση η οποία έλεγε οτι αφενός το ΔΣ απαρτίζεται απο πέντε άτομα τα οποία δεν ειναι λογικό να πηγαίνουν πόρτα πόρτα για τις συνδρομές και αφετέρου οτι κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα πραγματοποιείται τακτικό συμβούλιο του Ε.Σ.Ω. στα γραφεία του,στο Καπή Παλαιοκάστρου με αριθμό τηλ 6999501100.
ΕΣΩ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.