Η δενδροφύτευση της ΕΠΩΦ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ενωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και φίλων γιόρτασε την παγκόσμια μέρα δασοπονίας κάνοντας πράξη την υπόσχεση της « μαζί ομορφαίνουμε τη πόλη μας» φυτεύοντας 80 δενδρύλια στον κεντρικό δρόμο της οδού Ωραιοκάστρου-Θεσσαλονίκης. Τα δενδρύλια δαφνοκέρασα όπως μας εξήγησε ο γεωπόνος του Δήμου επιλέχθηκαν γιατί 1) είναι ένα παραδοσιακό δένδρο του Πόντου και 2) γιατί η ανάπτυξη τους είναι τέτοια που δεν θα εμποδίζει το οπτικό πεδίο των οδηγών .
Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν στην δράση αυτή, τα μέλη μας και φίλους εθελοντές του συλλόγου , καθώς και τους ΄Ελενα, Εύα,Σοφία και Σταύρο σπουδαστές της σχολής ΟΑΕΔ που κάνουν την πρακτική τους στο Δήμο ,και τους Μιχάλη και Ορέστη Λαμπρόπουλο μέλη του συλλόγου εθελοντών περιβάλλοντος Ωραιοκάστρου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την Αντιδημαρχία Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου για την υλικοτεχνική και έμψυχη υποστήριξη που προσέφεραν για την πραγματοποίηση της δενδροφύτευσης .
image
image
image
image

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.