Η θυσία αγάπης της Ελληνίδας που συγκλονίζει τα social media

Πίσω από τον θάνατο από ηλεκτροπληξία της νεαρής Σωτηρίας το Μεγάλο Σάββατο στη Σόφια κρύβεται μια μεγάλη αγάπη και μια μεγάλη θυσία.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο σύντροφος της, τα δυο παιδιά αποφάσισαν να περάσουν τις μέρες του Πάσχα στη Σόφια και περιγράφει πως έγινε το περιστατικό.

«Μπήκα για να κάνω μπάνιο λέει ο ίδιος και σε κάποια στιγμή ένιωσα να με χτυπάει το ρεύμα. Άρχισα να τρέμω συνεχίζει, δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα να αφήσω το τηλέφωνο του μπάνιου».
040516185315_5340

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο σύντροφος της Bozhidar G., ο οποίος είναι χορευτής της Βουλγαρίας, αρχικά το ρεύμα χτύπησε τον ίδιο.
Η 22χρονη Ρία προσπάθησε να τον τραβήξει όμως δυστυχώς δεν στάθηκε τυχερή, αφού την χτύπησε το ρεύμα προκαλώντας τον θάνατό της.

Το κορίτσι σπούδαζε Ιατρική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Αλεξανδρούπολη ενώ το μεγάλο πάθος της ήταν ο χορός. Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα των φίλων της στο Facebook ενώ τα λόγια του συντρόφου της λυγίζουν και τον πιο σκληρό.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.