Η Τάνια Μπουγιουκλή και ο Χρήστος Μελεγκέλης ΔΑΣΩ

Η έμπειρη προπονήτρια Τάνια Μπουγιουκλή με συνεχή και πολυετή εμπειρία σε ανδρικές ομάδες στο πλευρό του προπονητή Νεκτάριου Καραγιαννίδη .

Η συνεργασία τους ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια σε ανδρικές ομάδες όπως Δόξα Πεύκων , Αναγέννηση Φλόγας , Ευκαρπία και για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία ενός καλού τεχνικού διδύμου.

Η συνεργασία της Τάνια Μπουγιουκλή με το ΔΑΣΩ θα είναι ταυτόχρονα και από άλλο πόστο. Η έμπειρη προπονήτρια θα αναλάβει να προπονεί και δυο τμήματα υποδομών (ακαδημιών) του Συλλόγου, τμήματα στα οποία ο Σύλλογος μας δίνει μεγάλη βάση και στήριξη.

image

Συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας έτσι ώστε να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία του συλλόγου . Έτσι ο Χρήστος Μελεγκέλης θα είναι ο νέος ηγέτης του ανδρικού τμήματος, για την νέα δύσκολη σεζόν στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΜ.

Ο Δ.Α.Σ. Ωραιοκαστρου είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες της κατηγορίας, σε επίπεδο ακαδημιών.

Ο νέος προπονητής ξεκίνησε ήδη την στελέχωση της ομάδας για την νέα σεζόν και θα ανακοινώσει άμεσα την έναρξη της προετοιμασίας

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.