Η Microsoft δημιουργεί την πρώτη γραφίδα χωρίς αντιληπτό lag: Γνωρίστε το νέο Surface Pen!

[ad_1]

Η Microsoft ισχυρίζεται ότι έχει δημιουργήσει την πιο γρήγορη γραφίδα στον κόσμο, αλλά τι πραγματικά σημαίνει κάτι τέτοιο; Η απάντηση είναι αρκετά απλή. Η εταιρεία, έπειτα από χρόνια ερευνών κατάφερε να δημιουργήσει μια γραφίδα, η οποία είναι σε θέση να λειτουργεί χωρίς οπτικά να καθυστερεί καθόλου, μια θεμελιώδης αλλαγή σύμφωνα με την ίδια. Ο λόγος για το νέο Microsoft Surface Pen με 4.096 επίπεδα πίεσης και με το χαρακτηριστικό «tilt», με το οποίο αναγνωρίζει τη γωνία και ως εκ τούτου σας επιτρέπει να προσθέσετε την ανάλογη σκιά, όπως και με ένα κανονικό μολύβι.

surface-pen-hero

Χαρακτηριστικό των σημαντικών βελτιώσεων που έκανε η Microsoft είναι ότι παρουσιάζει lag της τάξεως των 21 milliseconds μόλις. Μπορεί να είναι δύσκολο να αντιληφθείτε τις προηγμένες δυνατότητές του, απλά διαβάζοντας το συγκεκριμένο άρθρο, ωστόσο κάθε απορία σας θα λυθεί στο βίντεο που ακολουθεί, από το τμήμα Microsoft Research. Δείχνει μια τυπική συσκευή με latency των 100 milliseconds και το συγκρίνει με μια φουτουριστική μέθοδο εισαγωγής δεδομένων που παρουσιάζει lag μόλις 1-millisecond. Φυσικά, δεν βρισκόμαστε σε αυτά τα επίπεδα, αλλά το Surface Pen κλείνει προς το τελευταίο αρκετά.

Σε σχέση με το προηγούμενο Surface Pen, η νέα έκδοση είναι κατά δύο φορές πιο ακριβείς και μπορεί να αντιληφθεί κατά τέσσερις φορές τα διαφορετικά επίπεδα πίεσης. Φυσικά, στη μαγεία του νέου Surface Pen συγκλίνει και το PixelSense Accelerator που ενισχύει ακόμη περισσότερο τα χρώματα και την εμπειρία αλληλεπίδρασης με την οθόνη των 12.3 ιντσών PixelSense του Surface Pro. Η νέα γραφίδα θα γίνει διαθέσιμη στις χρωματικές εκδόσεις του Platinum, Burgundy, Cobalt Blue και Black, θα είναι συμβατή με όλα τα προηγούμενα Surface, αν και συγκεκριμένες λειτουργίες, όπως το Tilt θα λειτουργούν μόνο με το Surface Pro.

surface-pen-c1

The post Η Microsoft δημιουργεί την πρώτη γραφίδα χωρίς αντιληπτό lag: Γνωρίστε το νέο Surface Pen! appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.