Θέλεις μια αυθεντική στολή των Stormtroopers; Τώρα μπορείς να την αγοράσεις!

[ad_1]

Αν ψάχνεις μια αληθινή στολή των Stormtroopers για να ντυθείς στις επόμενες ταινίες Star Wars που θα βγουν τα επόμενα χρόνια, είσαι τυχερός: η εταιρία στολών ANOVOS ξεκίνησε να δέχεται προ-παραγγελίες για τις First Order Stormtrooper στολές, που θα αποσταλούν το 2017.

φδγ

Στην επίσημη σελίδα τους μπορείς να δεις φωτογραφίες και τιμές για δυο πακέτα: το πρώτο πακέτο περιέχει τη στολή που πρέπει να την συναρμολογήσεις εσύ, ενώ στο δεύτερο πακέτο είναι ήδη συναρμολογημένη. Η εταιρία στοχεύει τη σοβαρή cosplay κοινότητα, ενώ οι τιμές για τα δύο πακέτα είναι 2.225 δολάρια και 6.915 δολάρια αντίστοιχα.

Οι τιμές είναι πολύ πάνω από την επίσημη στολή της τριλογίας, που κοστίζει 650 δολάρια. Η εταιρία παρουσιάζει τη στολή ως μια νέα πολύ υψηλού επιπέδου πανοπλία, όπου κάθε λεπτομέρεια έχει μελετηθεί σχολαστικά και έχει αναπαραχθεί σε τέτοιο βαθμό που την καθιστά ως την απόλυτη στολή μεταμφίεσης.

φσδγ

Η ANOVOS έχει πουλήσει ήδη έναν περιορισμένο αριθμό στολών σε μέλη της 501st Legion για να βοηθήσει την παραγωγή της ταινίας. Αυτές οι στολές αποτελούσαν το πρωτότυπο σχέδιο, ενώ οι επόμενες θα έχουν αρκετές βελτιώσεις.

The post Θέλεις μια αυθεντική στολή των Stormtroopers; Τώρα μπορείς να την αγοράσεις! appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.