Ιδανικό ξεκίνημα για τις νεανίδες του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το Πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ η ομάδα Νεανίδων του Μυγδονιακού, αφού στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου νίκησε στο “Γεώργιος Κατσάνης” με 3-0(25-14)(25-16)(25-17) την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή.
Ακριβώς πριν έναν χρόνο η ίδια ομάδα με διαφορές στην σύνθεση της έκανε το ίδιο ιδανικό ξεκίνημα, αλλά είχε μία μέτρια αγωνιστικά παρουσία στον όμιλο της. Ένα χρόνο μετά, οι προσδοκίες των αθλητριών και των συντελεστών είναι περισσότερες και μένει να τις αποδείξουν αγωνιστικά, όπως ακριβώς έγινε σήμερα 9/10/2017 απέναντι στον ιστορικό Ηρακλή, όπου κυριάρχησε όχι μόνο το πάθος αλλά και το ταλέντο όλων των κοριτσιών.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ νεανίδες
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Καραγιάννη θέη (C), Χατζησακούλα Χριστίνα, Μυλωνά Άννα, Λάκη Μαρία, Κωστοπούλου Γεωργία, Καραντάκη Δήμητρα, Δάκου Λιάνα (L), Κυρμανίδου Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα, Χατζηαστερίου Μαρία, Λεούδη Μηλένα.
ΗΡΑΚΛΗΣ 2015/ΑΤΕΡΜΩΝ: (Χριστόπουλος Βασίλειος) Τουκμενίδου Στέλλα (C), Σωτηρέλη Σ., Κανονίδου Έλλη, Μπουρλή Ε., Καστοριάδου Ν., Τζαφέρη Μαρία, Ντουντούδη Ι., Μότσιανου Σ., Βαμβακίδου Α., Μπάση Μ.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.